Kimi Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Dzień dobry wszystkim Kasia, śpij dobrze, odpoczywaj, ja będę jak myszka pod miotłą Składam wszystkim spóźnione lecz szczere życzenia pogodnych i wesołych świąt i dużo kasy na tuning audi hehe Wiem że nie było mnie tutaj mega długi czas Witam sąsiada z Teofilowa
Panda z Teksasu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam hehe nawet nie wiedziałem że na Teo są klubowicze:D
Kimi Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam hehe nawet nie wiedziałem że na Teo są klubowicze:D A są, są Znaczy się, jest A które rejony? Bo ja Lniana/Rydzowa
Panda z Teksasu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 to tak jak ja :D:D ja mieszkam na aleksandrowskiej blisko kościoła :D:D
Kimi Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 to tak jak ja :D:D ja mieszkam na aleksandrowskiej blisko kościoła :D:D Mówisz o tym kościele na Wici czy Grabieńcu ?
Kimi Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 dokladnie tak Ramki masz może? Albo naklejki? Bo nie kojarzę B6 Avanta z ramkami w okolicy [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 10:06_________________________________________________ Aloha
Hugo Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Jak tam brzuszki ? Porosły ? :polew: :polew:
Panda z Teksasu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 nie mam klubowych zadnych gadżetów niestety mam naklejke NLTeam srebrne a4 przyciemnione szyby, tłumik wymieniony, co tam jeszcze na lato 18 cali, zrobione audio więc mozesz słyszałeś jeśli nie widziałeś najbrudniejsze audi na teofilowie to moje :D:D Jak tam brzuszki ? Porosły ? :polew: :polew: Właśnie że nie porosły bo trzeba było jeść z umiarem hehe żeby nie umierać po świętach z przejedzenia:D
Kimi Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 nie mam klubowych zadnych gadżetów niestety mam naklejke NLTeam srebrne a4 przyciemnione szyby, tłumik wymieniony, co tam jeszcze na lato 18 cali, zrobione audio więc mozesz słyszałeś jeśli nie widziałeś najbrudniejsze audi na teofilowie to moje :D:D Jak trochę pogoda się poprawi, to się kopnę obejrzeć. Pod blokiem masz czy na strzyżonym trzymasz? :naughty: A ramki chyba jeszcze ma na zbyciu Mario (mariuszzgierz), jakbyś reflektował.
MarianekZg Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Aloha ewrybady pomarańcze :polew:
Panda z Teksasu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 odkad kupilem felgii to na strzeżonym ale praktycznie tylko na noc mam reklamę na tych małych szybach z tyłu może to Ci się rzuciło w oczy hehe a jaka cena za ramki ?to nie trzeba być klubowiczem żeby takie zakupić? kiedyś czytałem regulamin nawet jak się stać klubowiczem to się załamałem i odpuścilem
MarianekZg Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Rameczki mam ale nie wiem czy Tomek nie będzie chciał - ostatnio tak rozmawialiśmy :mysli:
Panda z Teksasu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ramki nie zając nie uciekną hehe :D
MarianekZg Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 może Spocimy dzisiaj :mysli: :mysli:
Kimi Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Aloha ewrybady pomarańcze :polew: Brzoskwinko odkad kupilem felgii to na strzeżonym ale praktycznie tylko na noc mam reklamę na tych małych szybach z tyłu może to Ci się rzuciło w oczy hehe a jaka cena za ramki ?to nie trzeba być klubowiczem żeby takie zakupić? kiedyś czytałem regulamin nawet jak się stać klubowiczem to się załamałem i odpuścilem Cholera, no nie mogę kurna skojarzyć auta :wallbash: :wallbash: Ale spoko, znajdę A ramki jakby co możesz zamówić u Jarko: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=121.0 Nie trzeba być klubowiczem [br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 10:29_________________________________________________ jak tam [po swietach Ja jeszcze dziś Siedzenie i jedzenie, aż do
Panda z Teksasu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 a to gdzie spocimy tak wogóle ? pytanie mam czy wstęp mają tylko audi? bo może zabiore znajomych z NLTeam jak można Kimi jak chcesz to wpadne dzisiaj na spot to zobaczysz które to
MarianekZg Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 kimi oglądałeś nowe fotki Klaudii :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi