Gość SpongeBob Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ja właśnie wróciłem od znajomego prawnika i naskrobaliśmy pozew do sądy przeciwko warcie Masz znajomego prawnika? Zaczynam się Ciebie bać... Kimi spoko to mój kuzyn:P jego Żonka zresztą też z tego fachu, ale jestem już tak bojowo nastawiony że im nie popuszczę nawet 1gr
Kimi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 żartowałem Ale fajnie mieć prawników w rodzinie Tak samo, jak lekarzy na przykład. Zawsze to jednak pomocna dłoń
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Miski szerokosci dajcie znaka jak dolecicie
Gość SpongeBob Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ta i księdza bo jak to mówią jak masz księdza w rodzinie to bieda Cie nie sięgnie
rem1k Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 damn rem1k to Ty zyjesz ?? :blink: własnie wróciłem. wyjeżdżam zaraz na sylwka ale w niedziele wracam. to kiedy spend? stęsniłem się za waszymi mordkami [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 21:11_________________________________________________ Miski szerokosci dajcie znaka jak dolecicie przyczepności. miłego wypoczynku. :>
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 gdzies Ty chlopie byl jak Cie nie bylo ?
Kimi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 No chyba właśnie w niedzielę 2. stycznia spota zrobimy, nie?
Kimi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 nom tez tak mysle a co Bo to akurat każdy będzie miał jeden dzień na dojście do siebie po Sylwku i bezpiecznie drugiego na spota podjedzie :naughty:
rem1k Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 No chyba właśnie w niedzielę 2. stycznia spota zrobimy, nie? qrna. mogę mieć ciśnienie żeby się zmieścić z czasem. no nic. zobaczymy. gdzie ja byłem. a się włóczę trochę... ot taka robota najważniejsze że się podoba!
Kimi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Wiesz, to jest niedziela, więc godzina do ustalenia, nie ma problemu A tak odbiegając od tematu na moment, tak sobie cały czas siedzę i kombinuję, co im nie pasowało w tych brwiach :mysli: Mnie tam wszystko pasuje :kox: :kox:
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Remik ja juz myslem ze sie wyprowadzilas gdzies gdzie sa wieksze spoty
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Wiesz, to jest niedziela, więc godzina do ustalenia, nie ma problemu A tak odbiegając od tematu na moment, tak sobie cały czas siedzę i kombinuję, co im nie pasowało w tych brwiach :mysli: Mnie tam wszystko pasuje :kox: :kox: oj tam oj tam mnie tez sie podobaja nawet dzisiaj sobie poogladalem wiecej zdjec
Kimi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Wiesz, to jest niedziela, więc godzina do ustalenia, nie ma problemu A tak odbiegając od tematu na moment, tak sobie cały czas siedzę i kombinuję, co im nie pasowało w tych brwiach :mysli: Mnie tam wszystko pasuje :kox: :kox: oj tam oj tam mnie tez sie podobaja nawet dzisiaj sobie poogladalem wiecej zdjec Pamiętaj, codziennie rano będę Ci zapodawał jej fotę na dzień dobry
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 dawaj filmy [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 21:33_________________________________________________kiedys widzialem z nia odcinek u howarda sterna w radiu :naughty: :naughty: :drool: :drool: :drool: :heat: :heat: oj dzialo sie dzialo
Kimi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 dawaj filmy [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 21:33_________________________________________________kiedys widzialem z nia odcinek u howarda sterna w radiu :naughty: :naughty: :drool: :drool: :drool: :heat: :heat: oj dzialo sie dzialo http://twistys.com/model.php?SiteActorId=1593&nats=&model=Valentina-Vaughn :kox:
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 yyy takze tego yyy to ja wroce za troche
rem1k Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Remik ja juz myslem ze sie wyprowadzilas gdzies gdzie sa wieksze spoty zatęskniłem za frykasami i obsługą na rudzkiej! jak ustalicie godzinę dajcie tylko info na górze na czerwono, żebym nie pominął posta
Rekomendowane odpowiedzi