chriss Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Tzn? Norbert mam na imię Witam Norbert Cieszę się, że nas odwiedziłeś Będziesz mile widziany na spotach oraz oczywiście klubowych imprezach Tyle na temat kurtuazji. Teraz standardy: napisz parę słów o sobie oraz zapodaj jakąś dupeczkę :naughty: :naughty: witam jestem chriss jestem maniakiem AudiA4 tzn.Audimaniakiem :polew: a teraz zapodam jakąś dupeczkę może tą
Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Tzn? Norbert mam na imię Witam Norbert Cieszę się, że nas odwiedziłeś Będziesz mile widziany na spotach oraz oczywiście klubowych imprezach Tyle na temat kurtuazji. Teraz standardy: napisz parę słów o sobie oraz zapodaj jakąś dupeczkę :naughty: :naughty: witam jestem chriss jestem maniakiem AudiA4 tzn.Audimaniakiem :polew: a teraz zapodam jakąś dupeczkę może tą 2x airbag kierowcy :polew: :polew: Niedługo to będziemy pisać jak w AA: "Cześć, jestem Rafał/Krzysiek/Sebastian/Bartek/Tomek, od dwóch miesięcy nie wkleiłem żadnej dupeczki w łódzkim wątku" :polew: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 12:16_________________________________________________
chriss Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Cześć Norbert nie przejmuj się co tu się wypisuje bo na spocie każdy stoi za wstydzony i boi się cokolwiek odezwać :polew:
Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Cześć Norbert nie przejmuj się co tu się wypisuje bo na spocie każdy stoi za wstydzony i boi się cokolwiek odezwać :polew: A skąd ja Ci na spocie wytrzasnę dupeczki do wklejania? :kox:
Panton Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Tyle na temat kurtuazji. Teraz standardy: napisz parę słów o sobie oraz zapodaj jakąś dupeczkę :naughty: :naughty:
Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ty się Panton nie śmiej, bo Ty nam jeszcze wisisz dupeczkę zapoznawczą
chriss Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ty się Panton nie śmiej, bo Ty nam jeszcze wisisz dupeczkę zapoznawczą :polew: :polew: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 12:30_________________________________________________dupeczkę zapoznawczą
Seba_LDZ Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 uuuaaaa ja kupuje .... :decayed:
Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 :blink: :blink: :slina: :slina: A myślałem, że się nie doczekam
Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ale bym ją wziął na tej masce.... :kox:
Kimi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kimi opanuj sie ja w srodku W R8 jest ciasnawo Na masce masz większe pole manewru
Panton Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 0 silikonu.... 100% natura a wiadomo... wszystko co naturalne jest zdrowsze....
Adrenalina Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ale bym ją wziął na tej masce.... :kox: Kimi, ależ Ty jesteś wyposzczony :gwizdanie: chyba Ci lalę kupimy na urodzinki
Seba_LDZ Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ale bym ją wziął na tej masce.... :kox: Kimi, ależ Ty jesteś wyposzczony :gwizdanie: chyba Ci lalę kupimy na urodzinki :polew: :polew:
Panton Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ale bym ją wziął na tej masce.... :kox: Kimi, ależ Ty jesteś wyposzczony :gwizdanie: chyba Ci lalę kupimy na urodzinki jaką lalę? pannę trzeba mu załatwić :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi