Seba_LDZ Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 hahaha no bo wiesz zycie bylo z nami pogadac to i ze 20 by bylo [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 10:15_________________________________________________zbieralem kandydatury na dupeczke w topie obowiazek zdjecie lezace
Panton Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 jeszcvze nie wydaje mnie sie ze po nowym roku cos sie ruszy Jedziemy, nie? :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 09:59_________________________________________________ Panton, jedziesz w marcu na Ogólnopolski? :naughty: :naughty: Trudno powiedzieć obecnie....będzie zdecydowanie łatwiej bliżej marca....
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 jeszcvze nie wydaje mnie sie ze po nowym roku cos sie ruszy Jedziemy, nie? :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 09:59_________________________________________________ Panton, jedziesz w marcu na Ogólnopolski? :naughty: :naughty: Trudno powiedzieć obecnie....będzie zdecydowanie łatwiej bliżej marca.... To już nie będzie miejscówek raczej No nic, pożyjemy, zobaczymy. Ale 2 w niedzielę się spocimy, nie? [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 10:17_________________________________________________Seba, no to zaraz znajdę leżącą Anetkę :naughty:
klysek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 jeszcvze nie wydaje mnie sie ze po nowym roku cos sie ruszy Jedziemy, nie? :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 09:59_________________________________________________ Panton, jedziesz w marcu na Ogólnopolski? :naughty: :naughty: Trudno powiedzieć obecnie....będzie zdecydowanie łatwiej bliżej marca.... ale zapisac sie trzeba gdzies tak w 5 dni po ogloszeniu ze sa zapisy bo pozniej nie masz co liczyc na miejsca :gwizdanie:
Panton Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 jeszcvze nie wydaje mnie sie ze po nowym roku cos sie ruszy Jedziemy, nie? :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 09:59_________________________________________________ Panton, jedziesz w marcu na Ogólnopolski? :naughty: :naughty: Trudno powiedzieć obecnie....będzie zdecydowanie łatwiej bliżej marca.... ale zapisac sie trzeba gdzies tak w 5 dni po ogloszeniu ze sa zapisy bo pozniej nie masz co liczyc na miejsca :gwizdanie: ahaa.... to taki numer.... dobrze wiedzieć...
klysek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 np. zapisy beda po nowym roku to mysle ze do konca stycznia trzeba bedzie wplacic zaliczke a do konca lutego reszte :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 e tam, na letni byly jeszcze wiele miejsc przed samym wyjazdem
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Seba, a musi leżeć? :mysli: Bo takie znalazłem: Drugie jest :slina: :slina: :slina:
Seba_LDZ Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 huh 2 jest tak :slina: ze ide na balkon sie w sniegu polozyc ...
Adrenalina Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 gruba dupe ma :polew: to samo chciałam napisać, ale znowu by mnie zbesztali że to z zazdrości piszę
Bartas Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 jak juz mam mazyc o jakiejs lasce ze zdjecia to niech bedzie zgrabna a nie czeka na peklowanie....
chriss Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Dobry sylwek juz obstawiony - strykow- jade autem ale nie to ze na trzezwo nie nie wroce pozno po prostu He he he Seba jak byś zaniemógł to ja będę w Głownie chyba że ja padnę
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 gruba dupe ma Sam masz grubą d*pę Siema Adzia [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 10:40_________________________________________________ jak juz mam mazyc o jakiejs lasce ze zdjecia to niech bedzie zgrabna a nie czeka na peklowanie.... Zamilcz już. Anetka jest boska.
Panton Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 gruba dupe ma :polew: to samo chciałam napisać, ale znowu by mnie zbesztali że to z zazdrości piszę a kto tam wiem....
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Seba, no weź się odezwij, oni wytykają Anetce jakieś wydumane niedoskonałości
Panton Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Sebek lepiej podeślij moje wczorajsze propozycje....
Seba_LDZ Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 Dobry sylwek juz obstawiony - strykow- jade autem ale nie to ze na trzezwo nie nie wroce pozno po prostu He he he Seba jak byś zaniemógł to ja będę w Głownie chyba że ja padnę ja dokladnie bratoszewice czy cos takiego
klysek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 mi tez jej d*pa do gust nie przypadla [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 10:43_________________________________________________ Dobry sylwek juz obstawiony - strykow- jade autem ale nie to ze na trzezwo nie nie wroce pozno po prostu He he he Seba jak byś zaniemógł to ja będę w Głownie chyba że ja padnę ja dokladnie bratoszewice czy cos takiego Bratoszewice mam tam dzialke
Rekomendowane odpowiedzi