chriss Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 no mi tez sie podoba jednak ta szmatka bedzie nas witala ja bym byl za trojka ale jak przeglosowany to przeglosowany :gwizdanie: No ja też chciałem 3, ale mnie chriss z Pantonem przegłosowali Ale i tak baner jest oj tam oj tam nie kombinujmy już jest git Seba ale fotki z kręgli i ze Zgierza to mógł byś dorzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 no dolaczyc bo fajne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 ale przeciez Seby nie bylo na imprezie w zgierzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 ok Łodzianie ja się żegnam bo Misiek już po mnie jedzie W Nowym Roku życze Wam nowych ulic w Łodzi, bezkorkowych i bez dziurowych W Audicach baków samo się napełniających W życiu osobistym osób Was kochających Na ulicach ludzi się do Was uśmiechających Niech stary rok zrobi miejsce Nowemu, napewno lepszemu od tamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 He he szampana wstawił [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:39_________________________________________________ ok Łodzianie ja się żegnam bo Misiek już po mnie jedzie W Nowym Roku życze Wam nowych ulic w Łodzi, bezkorkowych i bez dziurowych W Audicach baków samo się napełniających W życiu osobistym osób Was kochających Na ulicach ludzi się do Was uśmiechających Niech stary rok zrobi miejsce Nowemu, napewno lepszemu od tamtego :notworthy: :notworthy: :notworthy: Wszystkiego Najlepszego w 2011 Roku :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 ale przeciez Seby nie bylo na imprezie w zgierzu ale zdjęcia może dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 a z kad on ma je miec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 a z kad on ma je miec ej adwokacie :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 a z kad on ma je miec ej adwokacie :bicz3: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 :hi: 45 minut potrzebowałam żeby ogarnąć tylko dzisiejszy dzień :evil: daliście czadu, jak temat d*p to wszyscy na forum jeżeli chodzi o banerek to Seba jak zawsze: profeska, , dziewczyna nr 1 - najlepsza ze wszystkich !!![br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:47_________________________________________________tylko nie podoba mi się ten szampan na naszej tablicy rej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Szampan to chyba tymczasowo Bo wcześniej było bez. Ale żeśmy się faktycznie rozkręcili na koniec roku - po 30 stron na dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 :hi: 45 minut potrzebowałam żeby ogarnąć tylko dzisiejszy dzień :evil: daliście czadu, jak temat d*p to wszyscy na forum jeżeli chodzi o banerek to Seba jak zawsze: profeska, , dziewczyna nr 1 - najlepsza ze wszystkich !!! najlepsze to byla ta chriss wrzucil taka chudzienka :polew: a jak wam sie tam wiedzie jedzonko dobre,jestescie grzeczni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Jak tam wypoczywacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 w Nowy Rok wchodzę na bogato: w nowym kożuchu :naughty: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 kierowniku producecie prosze wypierdlic szampana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 kierowniku producecie prosze wypierdlic szampana Cicho, chyba jeszcze goli jaja :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Kimiaszku pamietasz o mnie nie wiem czy juz sie pytalem czy nie ale zapytam sie na wszelki wypadek [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:51_________________________________________________ kierowniku producecie prosze wypierdlic szampana Cicho, chyba jeszcze goli jaja :naughty: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 w Nowy Rok wchodzę na bogato: w nowym kożuchu :naughty: :good: No no, Misiek dorwał jakiegoś niedźwiedzia i go obdarł z futra? :polew: [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 16:52_________________________________________________Kłysiu, pytałeś, pamiętam :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 seba tez bedzie mial nowe futro bo stare goli :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 My ? baaaardzo grzeczni dzisiaj chłopaki wódkę dokupowali, średnio 6 szt 0,7l na dobę jedzonko jak to w górach: czad , wszystko czad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi