Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 to z krakowa ta Zlota ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 kurna nie wiem czy dam rade dzisiaj zajechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 kurna nie wiem czy dam rade dzisiaj zajechac a co tam sie urodzilo masz niedzielny kurs ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 kurna nie wiem czy dam rade dzisiaj zajechac a co tam sie urodzilo masz niedzielny kurs ? no niestety i nie wiem czy zdaze obrucic w ta i z powrotem ale posatram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 na ziemniaczki to przyjedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja mam koncepcję na grilla - żeby nie wiało, to się zbunkrujemy we wiatce na wózki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja mam koncepcję na grilla - żeby nie wiało, to się zbunkrujemy we wiatce na wózki juzx nie ma tych wiat na te wozki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 sa ale blizej sklepu, te pod ktorymi stalismy zniknely Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no to co - pod klapą w avantach? jest miejsce w każdym na 2-3 osoby i na głowę nie pada Grilla mogę wziąć, a jakieś mięcho się kupi na miejscu;p I tak jestem pewny, że w bacówce dłużej bym czekał na kiełbę, niż zajmie mi to rozpalenie grilla i upieczenie ownself Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 nie wiem jak Ty ale ja mam zarcie w domu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a ja bym sie napil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 nie wiem jak Ty ale ja mam zarcie w domu :gwizdanie: Czyli wybieramy się na after spota do B4rt4s'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 My już po obiadku Seba, my jeszcze mamy foty i filmiki ale nie wiemy jak Ci przegrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 hmm przywiezcie na spota :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 dzisiaj to już chyba nie damy rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jednak sie przygramole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 gdzie kłysiu? do nas ??????????????? :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi