klysek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 dzisiaj bez drzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 mojej tez nie bedzie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 mojej tez nie bedzie :polew: zabierz ja kiedys nawet jak ma na imie Pewel bedzie sie czula jak w rodzinie :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 hehe mojej tez nie bedzie :polew: zabierz ja kiedys nawet jak ma na imie Pewel bedzie sie czula jak w rodzinie :polew: :polew: no to juz byla miala na imie Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Hehe no to jak nie będzie to ja też swojej nie biore:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 nie no ty wez bo twojej jeszcze nie widzialismy [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 16:34_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Aloha Widzę wesoło. Kłysiu, dyplom dostaniesz jak zwerbuejsz jakieś fajne dupeczki :naughty: Panton, będę po Cię tak koło 17:30, puszczę Ci głuszca, znajdziesz mnie - zielona B-piątka z klubowymi ramkami i naklejkami LDZ Bandy na błotnikach, EL 203KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jak mysle ze mam wsiasc w samochod a potem walczyc pod blokiem o miejsce to mi sie odechciewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jak mysle ze mam wsiasc w samochod a potem walczyc pod blokiem o miejsce to mi sie odechciewa ja dlatego jak podjeżdżam pod blok i nie ma miejsca to stawiam na trawie:) i idę do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 mówi że przyjedzie jak będzie ciepło:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 u mnie trawa tez zajeta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 to u mnie jak juz kryzys z tym jest to biore od taty albo siostry kluczki wjezdzam gleboko za parking i wtedy ja sobie wjezdzam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dobra, do zobaczenia za godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Aloha Widzę wesoło. Kłysiu, dyplom dostaniesz jak zwerbuejsz jakieś fajne dupeczki :naughty: Panton, będę po Cię tak koło 17:30, puszczę Ci głuszca, znajdziesz mnie - zielona B-piątka z klubowymi ramkami i naklejkami LDZ Bandy na błotnikach, EL 203KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 dobra ja tyz zawijam pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja też podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja też podjadę [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 17:16_________________________________________________Wielkie dzięki za transport i spota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 no i po spocie kulig był i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 dlugo miejsca szukalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Aloha, mam nadzieję, że nowi Koledzy jeszcze się na spocie pojawią :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi