DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 oby, bo nie wiadomo, jak im się podobało :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 oby, bo nie wiadomo, jak im się podobało :> No no, dlatego piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Kimi nie podrywales ich wiec przyjda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 spoko.... na mnie możecie liczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Kimi nie podrywales ich wiec przyjda Ja nie podrywam chłopaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 dlugo miejsca szukalem a na mnie moje czekało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Oglądam filmiki, dialogi wyjechane :polew: :polew: DeeJay - Ty dlaczego ja mam trzymać te kamerę? A dlaczego ja mam trzymać? Kłysiu - Bo jesteś dobry w tym, co robisz :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 21:02_________________________________________________Seba (chyba do DeeJay'a) - Będzie widać, że się śmiejesz, bo Ci się ręka trzęsie :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 mowie o tych co bywaja na spotach, bo wirtual to wiesz... Basia byla na spocie przeca czyli mozna powiedziec ze bywa i mowila ze bedzie teraz w styczniu tez chyba no no, będę za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wścibska Basia będzie za tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wścibska Basia będzie za tydzień? yhy ...i nie wścibska, tylko ciekawa świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 mowie o tych co bywaja na spotach, bo wirtual to wiesz... Basia byla na spocie przeca czyli mozna powiedziec ze bywa i mowila ze bedzie teraz w styczniu tez chyba no no, będę za tydzień zapraszamy [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 21:11_________________________________________________Kimi sprawdziłeś czy osłony silnika jeszcze posiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Posiadam posiadam, coś Wam się Pany przewidziało [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 21:13_________________________________________________ Siema Adzia O, to wezmę kamerę za tydzień też, to uwiecznimy wizytę Koleżanki z Kato :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Posiadam posiadam, coś Wam się Pany przewidziało [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 21:13_________________________________________________ Siema Adzia O, to wezmę kamerę za tydzień też, to uwiecznimy wizytę Koleżanki z Kato :naughty: i Jej pasażera na gapę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Posiadam posiadam, coś Wam się Pany przewidziało [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 21:13_________________________________________________ Siema Adzia O, to wezmę kamerę za tydzień też, to uwiecznimy wizytę Koleżanki z Kato :naughty: i Jej pasażera na gapę... yyyyy.... obawiam się że to ja będę pasazerem na gapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 z flaszką wpadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 z flaszką wpadasz taaaa, kubusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 tomek881025, myślałem, że pociągniesz za mną na ten prawy pas obok tego autobusu jak skręcalismy z Włókniarzy, tam było pusto i mogłem dać w palnik już na Limanowskiego A Ty gdzieś tam z tyłu zostałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Kimi bo mnie jakis ford i tico zatrzymalo jak pierdoly jechaly ale widzialem jak n bp zjezdzales:) [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 21:28_________________________________________________a juz nie chcialem tak na beszczela sie wciskac bo jest dosc po obijany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Kimi bo mnie jakis ford i tico zatrzymalo jak pierdoly jechaly ale widzialem jak n bp zjezdzales:) [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 21:28_________________________________________________a juz nie chcialem tak na beszczela sie wciskac bo jest dosc po obijany:) Nie no, pewnie, po co kolejny wgniotek A na BP zjeżdżałem po browca, którego właśnie pykam :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mam piwo i nie zawaham się go otworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi