DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 niektórzy wierzą, że spoty są po to, by rozmawiać o samochodach... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Chodziło o tę dyskotekę http://www.youtube.com/watch?v=oowP4CefwOs :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 dobra dawać filma z dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 heheh no to juz wiem no Ty niesmialy jestes jak sto s#@$# :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 heheh no to juz wiem no Ty niesmialy jestes jak sto s#@$# :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a co z Twoim autem wogole sie stalo czemu bez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 zaczynasz zadawać trudne pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a co z Twoim autem wogole sie stalo czemu bez ? A w czwartek jak wracałem do domu wywaliło mi żółtą ikonkę silnika (check engine) i przez to auto stoi w garażu (bałem się jeździć). W poniedziałek się za to biorę. (domyślam się, że wywaliło to od brudnej przepustnicy dlatego będę chciał przeczyścić i ponowna adaptacja.... no i by zobaczyć co tam sypie w logach)... skasowanie tego błędu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 mhm no ta cos wpominales fakt hehehehe no czasem mozna Bartku o autach nie ?? ze sa do d*py heheh anie to o dupeczkach bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dobra cyborgi ja się zawijam Seba jak będziesz miał chwile to przejrzyj te fotki z andrzejek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dobra cyborgi ja się zawijam Seba jak będziesz miał chwile to przejrzyj te fotki z andrzejek zajme sie tym jutro jakos dzis juz nie dam rady plytke mam takze ogarne jak ogarne napsize napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 fakt...czasem może być o autach;D z Żółtą kontrolką nie bał bym się jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 nom zolta to informacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 fakt...czasem może być o autach;D z Żółtą kontrolką nie bał bym się jeździć W tej materii jestem lamer więc wolałem nie ryzykować... Na początku tygodnia temat ogarnę bo bez auta to jest masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 hyh dobra ja dzisiaj sie zlame i zawijam bo obrywam walkiem w glowe takze lece i jakos kolo 6ej sie odezwe [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 00:13_________________________________________________pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 fakt...czasem może być o autach;D z Żółtą kontrolką nie bał bym się jeździć potwierdzam spokojnie możesz jeździćKurcze coraz bardziej mi się podoba ta laska w naszym banerze Dobra teraz to już spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Trzymajta się chłopy. ps: dobrze wiedzieć z tą ikonką... dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 czy dobrze to bym nie powiedział, ale na sam początek sprawdzić co to wogóle za błąd i czego chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 czy dobrze to bym nie powiedział, ale na sam początek sprawdzić co to wogóle za błąd i czego chce Dokładnie tak zrobię... dlatego odstawiłem sprzęt bo nie wiedziałem co go boli i wolałem nie ryzykować. Damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 dobra ja skończe drina i lece lulu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi