kachnazgierz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Pieniądze - to nie wszystko Samochód - na złomowisko Kobieta - do wymiany Zdrowie - o nie dbamy Więc życzę Ci mój kolego Od nowa tego wszystkiego Również tego co Ci się marzyło I oby się spełniło ! [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 12:15_________________________________________________ tak na marginesie Pan Misiek ma 19-go imieniny, więc 29 chyba będzie trochę urozmaicony
Kimi Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 No to czuję, że będzie się lała woda ognista strumieniami [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 12:37_________________________________________________Dzisiaj pęka 1600 stron, rozumiem?
Bartas Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 bedzie ciezko.... kazdy wekend stycznia na imprezie.... bedzie
Kimi Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 bedzie ciezko.... kazdy wekend stycznia na imprezie.... bedzie Jak wolisz, możesz każdą niedzielę spędzić w kościele :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 ja pitole 29 nas zabije chyba
Kimi Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 ja pitole 29 nas zabije chyba Albo wzmocni [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 12:47_________________________________________________ Dobra, przerwa. Seba, jakieś dupeczki może?[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 13:00_________________________________________________ [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 13:12_________________________________________________ Też dobre [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 13:13_________________________________________________ Dobra, zjadłem. To sobie pogadaliśmy
Seba_LDZ Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 kurde mam dzis urwanie macicy wszystko przed wyjazdem :/
Panton Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 kurde mam dzis urwanie macicy wszystko przed wyjazdem :/ normalka... wtedy każdy ze wszystkim ma sraczkę i nie może poczekać...
Seba_LDZ Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 zygac mi sie chce juz nie wiem jak ja ta trase machne dzisiaj bez spania
Panton Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 zygac mi sie chce juz nie wiem jak ja ta trase machne dzisiaj bez spania zawsze możesz walnąć kimę 2-3h.... to sporo daje... a później i do przodu :>
Seba_LDZ Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 no tak tak tylko kiedy jak nie mam kiedy i jak :/
Panton Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 no tak tak tylko kiedy jak nie mam kiedy i jak :/ Dasz radę http://www.joemonster.org/filmy/31320/Ot_jak_zaprowadzic_porzadek_w_domu
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Weź mnie Seba na kierowcę :> Prywatny szofer zamieszka w luksusowym hotelu Avant, od czasu o czasu opali motor, żeby mu ciepło było, doniesiesz frytki i herbatę i jakoś to będzie
Panton Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Weź mnie Seba na kierowcę :> Prywatny szofer zamieszka w luksusowym hotelu Avant, od czasu o czasu opali motor, żeby mu ciepło było, doniesiesz frytki i herbatę i jakoś to będzie http://elka.fm/content/view/43972/94/ jak widać na wandali nie można wszystkiego zwalić i powoływać się na "zdarzenie losowe".
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Wiesz co? Chyba zacytuję w odwołaniu fragment tego artykułu. Poproszę też o udowodnienie, że znak został uszkodzony przez wandala, skoro takiego argumentu używa ZDiT. Niedługo może mi ktoś powie, że dziura w drodze również jest aktem wandalizmu, a wandalem jest...zima
Kimi Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Poproszę też o udowodnienie, że znak został uszkodzony przez wandala, skoro takiego argumentu używa ZDiT. Ty, to jest dobre. Sami się wystawili. Bo skoro wiedzą, że uszkodził wandal (a niby skąd), to WIEDZĄ też, że BYŁ uszkodzony. A skoro WIEDZIELI - to ich wina, że nie zareagowali. [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 15:17_________________________________________________ Rozgadani dzisiaj jesteście jak przekupki
Panton Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Wiesz co? Chyba zacytuję w odwołaniu fragment tego artykułu. Poproszę też o udowodnienie, że znak został uszkodzony przez wandala, skoro takiego argumentu używa ZDiT. Niedługo może mi ktoś powie, że dziura w drodze również jest aktem wandalizmu, a wandalem jest...zima To nie o to zupełnie chodzi. Bardzo dobre stanowisko zajęli (z ich interesu oczywiście) więc nie warto tracić czasu na polemikę z nimi czy używanie podobnej argumentacji.
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 z pomocą forum napiszę ładne odwołanie;)
Rekomendowane odpowiedzi