Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak tylko G002.., nie mylić G004... [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 18:01_________________________________________________dokładnie taką norme spełnia TL 52146

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak tylko G002.., nie mylić G004... [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 18:01_________________________________________________dokładnie taką norme spełnia TL 52146

G002000 już nie jest dostępny i obecnie tę normę spełnia G 00 400 M2. (te dwa oleje są ze sobą mieszalne) Takie informacje uzyskałem dzisiaj z ASO Audi. :cool1:

Opublikowano

no to git :good:

tylko jak wcześniej wspomniałem mam zielony :kox:

Opublikowano

Zgadza się... bo taki powinien być. Zobacz na fotki tego z normą G 00 400 M2 co kupiłem w ASO.

http://postimage.org/image/1cl0krwpw/

http://postimage.org/image/1clahzzok/

http://postimage.org/image/1clfgm15w/

Kolor tego oleju:

http://postimage.org/image/1cliroq5g/

:cool1:

Opublikowano

poniedziałek i wszyscy poszli spać ?????????????????

Opublikowano

nie wszyscy :gwizdanie:

Opublikowano

chyba pójde się pobawić jest fajna szklaneczka

Opublikowano

w Krakowie jeszcze nie ma ale wczoraj wieczorem było mega ślisko :evil:

Opublikowano

witam, ja właśnie wróciłem do domu to tragicznie ślisko jest na drodze:)

E to ja mam min to nie wiem czy opłaca się kupować ten płyn

W niedziele jak się zjawie to pewnie toyota bo audi idzie w środę do warsztatu:(

Opublikowano

W niedziele jak się zjawie to pewnie toyota bo audi idzie w środę do warsztatu:(

To wyjaśnia tę piaskarkę, która przejeżdżała pod moim blokiem z pół godziny temu.

Ale na szczęście sporo tego śniegu i lodu stopniało dzisiaj w dzień i da się już w miarę normalnie chodzić :D

[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:31_________________________________________________Tomek, no na spota Audi chcesz Tojką się przyturlać? :blink:

:D

[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:32_________________________________________________To już lepiej mogłeś jakimś Lanosem czy Tico, to byś sobie stanął koło tych z klubu Dełu :D

Opublikowano

To wyjaśnia tę piaskarkę, która przejeżdżała pod moim blokiem z pół godziny temu.

Ale na szczęście sporo tego śniegu i lodu stopniało dzisiaj w dzień i da się już w miarę normalnie chodzić :D

[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:31_________________________________________________Tomek, no na spota Audi chcesz Tojką się przyturlać? :blink:

[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:32_________________________________________________To już lepiej mogłeś jakimś Lanosem czy Tico, to byś sobie stanął koło tych z klubu Dełu :D

Może by Kasi za proponować by swym Matrix-em podjechała na spota to by obok kolegów z FSO zaparkowała a Misiek przy Audi :D
Opublikowano

Kimi to od siostry wezme pande:D i stane daleko zeby wstydu nie bylo:)

Opublikowano

Może by Kasi za proponować by swym Matrix-em podjechała na spota to by obok kolegów z FSO zaparkowała a Misiek przy Audi :D

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Dobre :D

No, Tomek, wal PW do Kasi, czy Ci pożyczy Matiza na niedzielę :kox:

Opublikowano

Ciekawe na ile poprawi kosztorys Idczak u mnie :decayed:

Opublikowano

No Pandą jeszcze mógłbyś gdzieś tam z boczku stanąć :D

Opublikowano

to może ja cypiskiem przylece :kox:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:47_________________________________________________to co miałaś x7 :tongue4:

Opublikowano

Bartek, wrzucisz foty z wczoraj? :mysli:

Opublikowano

to może ja cypiskiem przylece :kox:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 20:47_________________________________________________to co miałaś x7 :tongue4:

To co PZU wyceniło to chyba na "cypiska" by starczyło

Opublikowano

Ciekawe na ile poprawi kosztorys Idczak u mnie :decayed:

no u mnie to sporo poprawil 4 razy wiecej

No Pandą jeszcze mógłbyś gdzieś tam z boczku stanąć :D

smigalem panda gdy zostalem bez auta tragicznie mi sie jezdzilo z kombiaka przesiasc sie w pande szok:) 100 i wszystko lata