DeeJay_Kill Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Na razie najwyższy model to b8...a ja mam b57
MarianekZg Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Na razie najwyższy model to b8...a ja mam b57 b57 tzn coś takiego ???? :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 16:52_________________________________________________DJ może zrobimy na wiosnę jakiegoś spota polerkowego :ad: :ad: przydało by się po tej badziewnej zimie :sick3:
Kimi Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 No no, ja też byłbym chętny :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Dla mnie nie ma problemu;) Sprzęt jest, pasta jeszcze gdzieś leży, gąbkę się kupi w razie czego i damy radę
MarianekZg Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Dla mnie nie ma problemu;) Sprzęt jest, pasta jeszcze gdzieś leży, gąbkę się kupi w razie czego i damy radę dla mnie też nie :decayed: :decayed:
Panton Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 A nie za wcześnie na te polerki panowie?
Kimi Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Cytat: DJ wink4 może zrobimy na wiosnę jakiegoś spota polerkowego Panton, musisz odpocząć od tej pracy
bartek1605 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 kuwa, ja musze jak najszybciej na polerke zawitać :gwizdanie:
Panton Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Cytat: DJ wink4 może zrobimy na wiosnę jakiegoś spota polerkowego Panton, musisz odpocząć od tej pracy spoko Kimi.... przelatuję tylko posty by być w miarę możliwości na bieżąco i nie zauważyłem tego....
Kimi Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Cytat: DJ wink4 może zrobimy na wiosnę jakiegoś spota polerkowego Panton, musisz odpocząć od tej pracy spoko Kimi.... przelatuję tylko posty by być w miarę możliwości na bieżąco i nie zauważyłem tego.... Spoko, przecież nie to, żebym się czepiał - bardziej chodzi mi o to, byś nie wziął nas za bandę idiotów, którzy zimą będa polerować auta :tongue4:
Panton Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Cytat: DJ wink4 może zrobimy na wiosnę jakiegoś spota polerkowego Panton, musisz odpocząć od tej pracy spoko Kimi.... przelatuję tylko posty by być w miarę możliwości na bieżąco i nie zauważyłem tego.... Spoko, przecież nie to, żebym się czepiał - bardziej chodzi mi o to, byś nie wziął nas za bandę idiotów, którzy zimą będa polerować auta :tongue4: nawet jakbyście polerowali w zimie autka to za bandę idiotów bym was nie wziął
MarianekZg Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Siemka Adrenalinka i Panton :hi: Basia nie bądź czajnikiem i podglądaczką :polew: :wink4:
Kimi Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Siemka Adrenalinka i Panton :hi: Basia nie bądź czajnikiem i podglądaczką :polew: :wink4: Czuję się pominięty ;( Obraziliście się na mnie czy co? [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 18:41_________________________________________________Idę przewietrzyć ADĘ :gwizdanie: Z/W
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Z innej beczki...Lubi ktoś jazz i muzykę na żywo? Jak tak, to od 21 w Improwizacji przy Wólczańskiej są czwartkowe jamy z bdb saksofonistą Reflektuje ktoś?
MarianekZg Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Siemka Adrenalinka i Panton :hi: Basia nie bądź czajnikiem i podglądaczką :polew: :wink4: Czuję się pominięty ;( Obraziliście się na mnie czy co? [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 18:41_________________________________________________Idę przewietrzyć ADĘ :gwizdanie: Z/W :punish: no co ty :gwizdanie: :gwizdanie: Siema Kimi, siema Bartki, chriss, Tomki, Magdalena, Kasia oraz pozostali, których niechcący nie wymieniłem :cool1: :cool1: [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 18:47_________________________________________________Aha DJ wklej jakąś fotkę tej sexifonistki może się skusimy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi