Adrenalina Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 no ja jeszcze troszkę popracuję i też się zwijam No to dobrej nocki i kolorowych snów :naughty: Dobranoc Państwu bajo :>
bartek1605 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Bartku jeśli lakier się złamał to już nie ma szan go naprawić tylko ponowne pryskanie ratuje
Kimi Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Kimiemu się godziny pomyliły;p za to jutro już o 6:00 światełko zaświeci O, nie sądzę Planuję się porządnie wyspać. powitac Cześć, Tomaszu No i dobranoc Ja juz zawijam do wyra. [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 23:06_________________________________________________Teraz już naprawdę znikam
Panton Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 DJ na pewno zostanie.... to jest porządny zawodnik. :> ps: napisałeś odwołanie???
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Hej. Nie napisałem jeszcze - potrzebuję warunki ubezpieczenia, których ponoć nie mogą mi udostępnić ad hoc - mam niby pismo napisać, etc, etc... Polska;p Dodatkowo muszę pomierzyć ten znak, który mam nadzieję, jest postawiony jak był, poczekam też na wzór pisma od prawnika Tomka i dopiero złożę wsio do kupy.
Adrenalina Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 kuj żelazo póki gorące ... ...i dzwoń do nich codziennie o 8:00 rano :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Pani Basia źle zapamiętała film ...Nawet we Wronkach mnie tak wcześnie nie budzili!"
Adrenalina Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 ale o ile się orientuję to oni od 5:00 nie pracują
Panton Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 A kiedy dostałeś od nich pismo ? (dokładny termin, jakiś kwitek podpisałeś dla pana listonosza ? )
Adrenalina Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 my sobie tu gadu gadu, a chińczycy sie rozmnażają :gwizdanie: idę pod kołderkę dobrej nocki Panowie
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Dobranoc, Pani Basiu Panton, pismo nie pamiętam, kiedy dostałem, ale oczywiście bez potwierdzenia odbioru i w dodatku listonosz władował do wujkowej skrzynki, która jest opróżniana rzadko;D Nie martw się - pamiętam o terminie.
Panton Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 nooo... DJ pilnuj terminów co by Cię nie wydymali czysto formalnie... [br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 00:39_________________________________________________DJ bawiłeś się navi w A4 (RNS-E mam na myśli...) czy jest tam możliwość podłączenia zewnętrznego komputera i wykorzystywania (chwilowego... opcja) wyświetlacza dotykowego RNS-E? coś ala złącze VGA ... Wydaje mi się, że powinno być bo jak jest puszczany obraz np. z DVD czy innego urządzenia... (kurde nigdy się nie bawiłem RNS-E.... )
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Pozwól, że zacytuję z pewnego forum: PIN SCART -----------PIN NAVI 5 -GND ----------- 5 9 -GND ----------- 5 13 -GND ----------- 5 7 B ----------- 8 11 G ----------- 9 15 R ----------- 10 20 Synchro ----------- 4 Przy pomocy takiej przejsciowki mozna podpiac bezposrednio (bez zadnego adaptera) kazde DVD z pelnym wyjsciem typu Scart (zwany tez Eurozlaczem) oczywiscie na pin6 (PAL) gniazdka MFD musisz podac 12V, oraz oczywiscie jeszcze audio. a podajac 12V na pin 7 automatycznie przelaczasz MFD w tryb video (po uprzednim aktywowaniu wejscia Video+audio w menu navi) ...Tak więc raczej jest to do zrobienia. Rozumiem, że chcesz po prostu wykorzystać wyświetlacz navi i podpiąć się ze swoim urządzeniem, tak?
Panton Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Dokładnie tak.... i tak jak myślałem jest możliwość eleganckiego podłączenia się pod ten wyświetlacz.... (to nawi ładnie wygląda w samochodzie a kupowanie dotykowego wyświetlacza i rezanie w plastiku jakoś mnie nie kręci...) W sumie potrzebowałbym navi jako wyświetlacz + obsługa radia/CD (sprzętowe wzmacnianie i eleganckie podłączenie się pod audio samochodu)... reszta tego softu mnie nie interesuje włącznie z nawigacją audi, która jest jaka jest... :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 uwierz mi, że jak masz dobrą mapę, to naprawdę daje radę. Nie twierdzę, że ma wszystkie wiejskie i polne drogi, ale jest bardzo pomocna i przede wszystkim nie wkurza kierowcy:) Ok, trzeba lecieć spać Pozdrawiam
Panton Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Widziałem mapy Audi i może faktycznie nie były jakieś najnowsze (w sumie z 2010 więc powinny być ok) ale nie ujęły mnie swoją dokładnością (znajdowania numerów domów, wiosek małych czy poi....). Najbardziej jest denerwujące to, że system jest zamknięty i nie da się z tym za wiele zrobić... Dobrej nocki
Kimi Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 PSTRYK Halooo [br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 09:49_________________________________________________ Mario, jarko wysłał dzisiaj kalendarze, między innymi nasze :dance:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 10:57_________________________________________________ Na wiosnę Ada dostanie to: http://www.mapet-tuning.com/sklep/audi-1828-4040-p-7561.html Wczoraj trochę poszperałem i poczytałem o zawieszeniach MTS Technik. Ogólnie wszyscy są w miarę zadowoleni, co na produkt 4 razy tańszy od np. Eibacha jest zastanawiające. No, ale wydać 3000 PLN za zestaw Eibacha, a 750 PLN za zestaw MTS-a z dwuletnią gwarancją bez limitu kilometrów to różnica 2250 PLN [br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 11:08_________________________________________________No i juz jestem na 95% pewien, że po zakupie nowych opon letnich: http://toyotires.com/tire/pattern/proxes-t1r maska idzie w czerń, a nad lewym reflektorem oraz na drzwiach przednich tuż nad progami pojawią się naklejeczki "TOYO TIRES" :rolleyes: No podoba mi się ten motyw zajebiaszczo O, takie: http://furious.e.pl/sklep/logo-67-p-978.html Finalnie Ada z przodu będzie wyglądać tak: Oczywiście na zderzak od S4 jeszcze przyjdzie pora, ale od czegoś trzeba zacząć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 11:16_________________________________________________ No i felgi polakieruję na czarny macik :mysli: Znacie jakiś punkt w Łodzi, który wykonuje takie usługi? Lakierowanie felg aluminiowych?
Bartas Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 dobrze musza byc informacje na aucie dla zlodziei
Rekomendowane odpowiedzi