Gość SpongeBob Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 jaki kod błędu a skad mam wiedziec:P wyswietlila sie ikonka od poduszki i informacja blad poduszki, ale zeby nie bylo nie w moim aucie:P
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 nie no ikonka dzisiaj sie wyswietlila jak grzebaliscimy przy bezpiecznikach bo jeden sie spalil i zarowki dwie byly wymienione
Bartas Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 podlacz vag i skasuj blad i po problemie
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 po pierwsze nie mam kabelka i programu po drugie nie moje auto ale mnie ciekawilo to:)
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zdejmij klemę z akumulatora na kwadrans na przykład - powinno się już nie palić. BTW - byłem ze znajomymi na "Weekendzie"...Krzysiu, nie wiem, co Ty w tym filmie widziałeś fajnego, ale my wyszliśmy w połowie, bo film lipny
chriss Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 może któraś złączka od poduszki się poluzowała przerwało na chwile obwód i wywaliło błąd trza skasować
bartek1605 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 albo wypieliście bezpiecznik :gwizdanie:
chriss Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 BTW - byłem ze znajomymi na "Weekendzie"...Krzysiu, nie wiem, co Ty w tym filmie widziałeś fajnego, ale my wyszliśmy w połowie, bo film lipny Mnie się podobał ja wychodziłem z "Ja wam pokaże" "Tylko mnie kochaj" itp.
bartek1605 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 a tam dziwne filmy oglądacie obejrzyjcie sobie Rejs
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 BTW - byłem ze znajomymi na "Weekendzie"...Krzysiu, nie wiem, co Ty w tym filmie widziałeś fajnego, ale my wyszliśmy w połowie, bo film lipny Mnie się podobał ja wychodziłem z "Ja wam pokaże" "Tylko mnie kochaj" itp. De gustibus non disputandum est;)
chriss Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 De gustibus non disputandum est;) zgadzam sie
Panton Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 nie no ikonka dzisiaj sie wyswietlila jak grzebaliscimy przy bezpiecznikach bo jeden sie spalil i zarowki dwie byly wymienione to ja bym posprawdzał tam gdzie grzebałeś.... a dopiero jak jest OK kasował błąd a nie tak na pałę kasować i czekać bo a nuż się nie pojawi.... poduszka się sama z siebie nie zapaliła.. [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 00:11_________________________________________________ a tam dziwne filmy oglądacie obejrzyjcie sobie Rejs mimo tej ironii to Rejs za***isty film... :gwizdanie:
bartek1605 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Rejs jest dobry, dlatego zaproponowałem jako pozycja obowiązkowa
rem1k Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 dobra wróciłem z piłki. co do spota - jak zwykle miło. panton mi tak nagadał że moja nie wygląda bo brudna że może na myjnie podjadę... wstyd... ;(
chriss Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 dobra wróciłem z piłki. co do spota - jak zwykle miło. panton mi tak nagadał że moja nie wygląda bo brudna że może na myjnie podjadę... wstyd... ;( oj tam oj tam ale ten tylny dyfuzor miodzio
Panton Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Rejs jest dobry, dlatego zaproponowałem jako pozycja obowiązkowa słusznie... prawda jest tak, że zdecydowana większość filmów to wielki syf opakowany w marketing i efekty specjalne... a już obecnie polskie filmy to dno [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 00:26_________________________________________________ dobra wróciłem z piłki. co do spota - jak zwykle miło. panton mi tak nagadał że moja nie wygląda bo brudna że może na myjnie podjadę... wstyd... ;( spoko... spoko... zrobi się cieplej... będzie sucho to jak walniesz myjkę.... wtedy kolorek pokaże swoją prawdziwą, piękną czerwień.... naprawdę B7 w tym czerwonym kolorze jest piękna... prawie tak piękna jak srebrna.. [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 00:29_________________________________________________rem1k jak się stykniemy za tydzień to przekodujemy te nasze szyby... co by się zamykały z szyberdachem
rem1k Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 ale ten tylny dyfuzor miodzio tak. ten zderzak również mnie "uwiódł" rem1k jak się stykniemy za tydzień to przekodujemy te nasze szyby... co by się zamykały z szyberdachem git!
Seba_LDZ Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 ale mi sie nie chce [br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 06:34_________________________________________________zwariuje dzisiaj siedzac 8 godzin w biurze masakra no nic lece na ten @#$@# pociag ;(
Rekomendowane odpowiedzi