Seba_LDZ Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 ee dzisaij dluzej ale musze hamowac pierwszy dzien na silce jutro wstane zlamany buzka
Panton Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 noo zdevelopowałem temat... teraz mogę sobie zaparzyć dobrej herbatki i delektować się tym stanem jaki jestem za***isty.... ........
Seba_LDZ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 no to cos tam zdevelopowal moze sie kiedys czyms pochwalisz to komisyjnie stwierdzimy czy jestes za***isty
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 DO , czas zawijać do roboty
MarianekZg Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Siemanko wszystkim :hi:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 07:15_________________________________________________ DO , czas zawijać do roboty Tomek[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 07:15_________________________________________________Drogi Kimi-asku :) W tym dniu należącym wyłącznie do Ciebie pragniemy zaofiarować Tobie wszystkie wspaniałości tego świata a Ty spośród tych wybierz te które przyniosą Ci radość, miłość i szczęście. Miśki :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :buziak: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :pociesz: :rose: :rose: :rose: :rose: :friends: :friends: :friends: :friends: :friends: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dżizas... :blink: :blink: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Dziękuję [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 07:44_________________________________________________ Lecę do pracy, miłego dnia wszystkim
Adrenalina Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kimi Staruszku Minęła 30-tka, lecz przecież to pestka, to kroczek zaledwie w doświadczaniu życia. Przed Tobą wyzwania, mnóstwo do poznania i szczyty kariery ciągle do zdobycia. Szykuj się do drogi, szczęście łap za nogi i wyznaczaj sobie ambitne wciąż cele, a za latek kilka nadejdzie ta chwilka, kiedy stwierdzisz z dumą: "Osiągnąłem wiele!" Wszystkiego Naj życzy Adzia z rodzinką
Seba_LDZ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Lo kurde no i jak tu przebic te zyczenia huh Kimi wszystkiego naj naj i zebys codziennie mial upojne sny z Valentina i Kluczykami :naughty: :decayed: jeszcze raz naj naj Stary Byku
Seba_LDZ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kimuś 100 lat i Valentiny w lożu nie chcialem tego pisac
Panton Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kimi dużo miłości (tej fizycznej również), radości, zdrowia i kasy!
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dziękuję Wam wszystkim za życzenia, naprawdę, jestem wzruszony ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :notworthy: :notworthy:
Seba_LDZ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 Mario a Ty nie obchodzisz dzisiaj ?? Wszystkiego dobrego duzo kasiorki radosci zdrowka i super modzikow swojej myszowatej a no i Kimi zapomnialem Tobie tez jak to Mario mowi gitez majonez modow
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Qrde, faktycznie, przecież Mario ma dzisiaj imieniny, tak? :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Wszystkiego Naj Naj, żebyś Ty i Twoja Rodzinka zawsze zdrowi byli i żeby każdy kolejny dzień był lepszy od poprzedniego :good: :good: :good: :naughty: :naughty: No i oczywiście: w garażu :kox: :kox:
Adrenalina Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Mariano, to ja też :kwiatek: :kwiatek: :banan3: Wszystkiego Naaaaaajjjjjj !!!
Bartas Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 no to nie trzeba gotowki brac na impreze... tylu solenizantow
Seba_LDZ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 heheheh no cos w tym jest naprawde :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dobra, miło jest i cacy ogólnie, ale trzeba się wziąć do pracy Ale jeszcze najpierw [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 09:35_________________________________________________ Na razie
Rekomendowane odpowiedzi