kachnazgierz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Misiek zrobił go samego, w sumie ma się ten zawód nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 przytoczcie ten temat na spociku w niedzielę to z ochotą pogadamy :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kimi ok ale w takim razie przedniozaciskowy będzie inny ???????????? A z przodu trzeba wkręcać? Bo pierwsze słyszę Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Nie no, kufa, tak to się nie da rozmawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 z przodu to dwa klucze i wchodzi jak kut...s w masło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 przytoczcie ten temat na spociku w niedzielę to z ochotą pogadamy :cool1: uuuuu, grozisz ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 przytoczcie ten temat na spociku w niedzielę to z ochotą pogadamy :cool1: A żebyś wiedział Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Zwariuję zaraz :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kimi ok ale w takim razie przedniozaciskowy będzie inny ???????????? A z przodu trzeba wkręcać? Bo pierwsze słyszę Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Nie no, kufa, tak to się nie da rozmawiać :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 można też tłoczek jakąkolwiek rurką wcisnąć, po prostu trzeba zrobić dźwignię tak tylko jak zjedziesz klocki za dużo to tłok za bardzo wyjdzie i ni ch...ja nie wciśniesz go jakąś rurką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 z przodu to dwa klucze i wchodzi jak kut...s w masło :mysli:w masło powiadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 z przodu to dwa klucze i wchodzi jak kut...s w masło Bartku, wierzę Ci na słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Czyżby to było forum audi A4? :gwizdanie: normalnie jestem w szoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 przytoczcie ten temat na spociku w niedzielę to z ochotą pogadamy :cool1: A żebyś wiedział Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Zwariuję zaraz :wallbash: Aż jestem ciekawy :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 nie mam już co tu szukać, chłopaki zaczęli gadać jak prawdziwi macho trzeba się ewakuować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 można też tłoczek jakąkolwiek rurką wcisnąć, po prostu trzeba zrobić dźwignię tak tylko jak zjedziesz klocki za dużo to tłok za bardzo wyjdzie i ni ch...ja nie wciśniesz go jakąś rurką Ehhh, mechanicy Dwa duże śrubokręty - zapierasz na krzyż w zacisku i robisz tak, jakbyś próbował zamknąć nozyczki - wywierasz tym samym równomierny nacisk na obie strony tłoczka, coby go nie przekosiło, i wchodzi jak.... tłoczek w zacisk ( :naughty: ) - nie wiem, jak wchodzi k... w masło, więc nie prównuję :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 JA sie tylko kiedyś rozczarowałam, że z tylu nie ma czujników zużycia okładzin i zajechalam do mechanika bo mowie kurze cos nie mam hamulców :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 :papa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kimi mnie też to szokuje - " 3 nowe odpowiedzi ..........." :polew: tym czasem ja dziękuję za wszystko :hi: Over and Out :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kimi ale tylne trzeba jednoczesnie wkrecac nie tylko wciskac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dobrej nocki, Misie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kimi mnie też to szokuje - " 3 nowe odpowiedzi ..........." :polew: tym czasem ja dziękuję za wszystko :hi: Over and Out :wink4: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi