chriss Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 hmmm a czemu w lapku ?? czemu od tej strony a nie od rutera ??? bo chciałem podłączyć się pod sieć ale wbudowana karta ma słaby sygnał i lubi rwać połączenie[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 14:33_________________________________________________ hmmm a czemu w lapku ?? czemu od tej strony a nie od rutera ??? bo do sąsiada routera nie ma dostępu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 hmmm a czemu w lapku ?? czemu od tej strony a nie od rutera ??? bo chciałem podłączyć się pod sieć ale wbudowana karta ma słaby sygnał i lubi rwać połączenie a może wina nie jest karty w laptopie tylko sieci WLAN? możesz napisać coś więcej na ten temat (jaki masz router, jak podpięty, jak skonfigurowany... jakie odległości od routera)... bo wiesz... ostatni stłukła mi się szklana kula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 vin nie da rady ale nr. skrzynki jest taki: AUZ2Z3A1773947 Audi GAMMA CC - nie mam tego w bazie... nie pomogę to jest Concert II by Grunding Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 powiem tak jeden laptop śmiga nawet spoko a drugi ma problem z zasięgiem więc myśle że wina karty w laptopie a dostępu do routera nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 vin nie da rady ale nr. skrzynki jest taki: AUZ2Z3A1773947 Audi GAMMA CC - nie mam tego w bazie... nie pomogę to jest Concert II by Grunding zgadzam się http://www.codedradio.info/?i=bn&st=AUZ2Z3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Audi R8 zawsze mi się podobało, ma "coś" w sobie, nie uważacie? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 powiem tak jeden laptop śmiga nawet spoko a drugi ma problem z zasięgiem więc myśle że wina karty w laptopie a dostępu do routera nie mam to najpierw zrób aktualizację sterowników tej karty WiFi w laptopie (przeinstalowanie, możesz sprawdzić starsze/nowsze wersje sterowników) i jak nie pomoże to dopiero biegnij do sklepu po nową kartę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Tak, zdecydowanie R8 to piękne auto :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 14:51_________________________________________________...i w środku też fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Jak szefa nie ma to Kimi harcuje.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 powiem tak jeden laptop śmiga nawet spoko a drugi ma problem z zasięgiem więc myśle że wina karty w laptopie a dostępu do routera nie mam to najpierw zrób aktualizację sterowników tej karty WiFi w laptopie (przeinstalowanie, możesz sprawdzić starsze/nowsze wersje sterowników) i jak nie pomoże to dopiero biegnij do sklepu po nową kartę.... to tak muszę zrobić,chociaż słyszałem że z reguły karty w lapkach są słabsze niż te zewnętrzne z antenką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Jak szefa nie ma to Kimi harcuje.... :gwizdanie: Skąd ten pomysł? :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 14:54_________________________________________________O zobaczcie, a taką sobie założę atrapę, od RS4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 powiem tak jeden laptop śmiga nawet spoko a drugi ma problem z zasięgiem więc myśle że wina karty w laptopie a dostępu do routera nie mam to najpierw zrób aktualizację sterowników tej karty WiFi w laptopie (przeinstalowanie, możesz sprawdzić starsze/nowsze wersje sterowników) i jak nie pomoże to dopiero biegnij do sklepu po nową kartę.... to tak muszę zrobić,chociaż słyszałem że z reguły karty w lapkach są słabsze niż te zewnętrzne z antenką od tego TP-Linka co chcesz kupić to na pewno nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Kurczę, no jest coś w tym znaczku S4 :tongue4: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Jak szefa nie ma to Kimi harcuje.... :gwizdanie: Skąd ten pomysł? :gwizdanie: ze statystyk forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Jak szefa nie ma to Kimi harcuje.... :gwizdanie: Skąd ten pomysł? :gwizdanie: ze statystyk forum? Oj tam oj tam, kto wierzy statystykom :decayed: Zobacz lepiej to : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 eee przed ostatnie lepsze hyhyhy no ta nie wpadlem na to ze ktos moze krasc necik sasiadowi [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 15:07_________________________________________________powinienes to ladnie rozegrac pojsc do sasiada powiedziec mu ze ma niezabezpieczona siec ladnie mu zabezpieczyc i tyle pozbylbys sie calej reszty okolicy ktora siedzi na jego laczu :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 eee przed ostatnie lepsze hyhyhy no ta nie wpadlem na to ze ktos moze krasc necik sasiadowi [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 15:07_________________________________________________powinienes to ladnie rozegrac pojsc do sasiada powiedziec mu ze ma niezabezpieczona siec ladnie mu zabezpieczyc i tyle pozbylbys sie calej reszty okolicy ktora siedzi na jego laczu :polew: :polew: oj tam oj tam w mojej okolicy jest parę sieci publicznych nie zabezpieczonych np wydział geografii ma ale musiał bym antenę kierunkową na dachu ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 boszszszsz....... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 ale z tym sąsiadem to pomysł dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja tak kiedyś miałem necik na urlopie W ośrodku obok mieli nie zabezpieczoną sieć i jak usiadłem blisko okna, to od biedy mogłem coś tam skorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi