Panton Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 i zaraz zobaczymy czy radyjo zahula :gwizdanie: trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 i zaraz zobaczymy czy radyjo zahula :gwizdanie: nie poznaje cie ty i radio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 to samo mu napisalem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 no i d*pa , musze wytrzepać jakiś sensowny kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 no i pupa , musze wytrzepać jakiś sensowny kod Bartku albo zczytać pamieć z eproma i tam jest zapisane w konkretnych komórkach PIN Twojego radyjka... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 tylko czym w domowych warunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 tylko czym w domowych warunkach Ja nie mam ale trzeba znaleźć programator http://postimage.org/image/1e33forlw/09c62b86/ i do przodu z koksem... znalazłbym tylko gdzie jest to dokładnie zapisane i po sprawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 jak tu technicznie sie zrobila i nikt nie pyka a polacy przegrywaja kurde ale mam nadzieje ze sie podniosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 graja jakby nie chcieli dzis wygrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 no właśnie ja PYK-am tylko trochę głupio :kox: witka Seba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 jak tu technicznie sie zrobila i nikt nie pyka a polacy przegrywaja kurde ale mam nadzieje ze sie podniosa coś w tym jest.... ps: polacy dadzą radę... (mam nadzieję) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 chyba podjade z tą skrzyneczką do szpeca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 kto kupuje radio bez kodu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 kto kupuje radio bez kodu :gwizdanie: bartek1605 [br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 21:28_________________________________________________trza podjechać do szpeca zabulić ze 3 dychy i będzie śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 śmiejta sie, śmiejta :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 chyba podjade z tą skrzyneczką do szpeca Słyszałem o pomyśle - zamrażalnik na 24h..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 chyba podjade z tą skrzyneczką do szpeca Słyszałem o pomyśle - zamrażalnik na 24h..... to dobre jest ale nie chce z niego robić lodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 siema Mario chyba nie rady nie ma bata juz :/ szkoda duzo strat duzo niewykorzystanych sytuacji no i dobry bramkarz szwecji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 cienki mecz jak cholera tyle piłek straconych tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 nom niestety :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi