Bartas Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 to zadzwoncie jak sie martwicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 zaraz bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Kimi,Kimi gdzie jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 to zadzwoncie jak sie martwicie Ja rano dzwoniłem, rozmawiałem z Nim i mówił, że wieczorem się na forum pojawi... jest wieczór a się nie pojawia... więc nie będę napitalał kolejne telefony i dam mu trochę czasu :gwizdanie: ps: nom w niedzielę na moje oko coś się urodziło dlatego nie pojawił się na spocie... i nie pojawia się na forum... trzeba dać chłopakowi trochę czasu i nie gadać w kółko o Nim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Pyton ty jak cos powiesz to ho ho ho :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 co tu takie zamieszanie??? dobry wieczow all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 co tu takie zamieszanie??? dobry wieczow all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 przecież Kimi już jest na forum tomek881025, chriss, Kimi, zlota1977, B4rt4s, Panton i 0 Gości przegląda ten wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 przecież Kimi już jest na forum tomek881025, chriss, Kimi, zlota1977, B4rt4s, Panton i 0 Gości przegląda ten wątek. Ok ale skoro nic nie pisze to tak jak by go nie było.... nie widać by coś pisał... Valentinki też nie widzę... więc Go nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 nadrabia pewnie zaległości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 co tu takie zamieszanie??? dobry wieczow all Siemka Aniula :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 nadrabia pewnie zaległości nie chciałem tego pisać ale dokładnie o tym samym pomyślałem... + przegląda fotki ze spota (tego z pod znaku też ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Mario wplaciles juz zaliczke do BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 co tu takie zamieszanie??? dobry wieczow all hej Misiek wyrypana ide spac caluski dla Was Lodzianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Już jestem Ufff, ale żeście natrzepali, piętnaście minut czytania I cała paczka chusteczek, tak płakałem ze wzruszenia, że sie tak wszyscy o mnie martwią :notworthy: :notworthy: Przepraszam, że nie dawałem znaku życia przez te dwa dni, ale sytuacja wyjątkowa i szczerze powiedziawszy, nie miałem głowy do niczego i byłem trochę w "innym świecie". Ale wszystko już jest w najlepszym porządku, między innymi dzięki wsparciu duchowemu mojej Szanownej Małżonki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 co tu takie zamieszanie??? dobry wieczow all hej Misiek wyrypana ide spac caluski dla Was Lodzianie :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 ouu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Już jestem Ufff, ale żeście natrzepali, piętnaście minut czytania I cała paczka chusteczek, tak płakałem ze wzruszenia, że sie tak wszyscy o mnie martwią :notworthy: :notworthy: Przepraszam, że nie dawałem znaku życia przez te dwa dni, ale sytuacja wyjątkowa i szczerze powiedziawszy, nie miałem głowy do niczego i byłem trochę w "innym świecie". Ale wszystko już jest w najlepszym porządku, między innymi dzięki wsparciu duchowemu mojej Szanownej Małżonki. :oklaski: odnalzl sie nasz guru [br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 22:01_________________________________________________ ouu Bart czytales co zZlota napisala :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 tak że ten :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Już jestem Ufff, ale żeście natrzepali, piętnaście minut czytania I cała paczka chusteczek, tak płakałem ze wzruszenia, że sie tak wszyscy o mnie martwią :notworthy: :notworthy: Przepraszam, że nie dawałem znaku życia przez te dwa dni, ale sytuacja wyjątkowa i szczerze powiedziawszy, nie miałem głowy do niczego i byłem trochę w "innym świecie". Ale wszystko już jest w najlepszym porządku, między innymi dzięki wsparciu duchowemu mojej Szanownej Małżonki. no to jak jest dobrze to spoko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi