Panton Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 z robota ?? czesc ?? mówimy (piszemy) o częściach....
Seba_LDZ Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 yo i tak malo z pompa wody ??
Gość SpongeBob Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 na kolanku wypadek toyota yaris ścięła latarnie samochód na boku latarnia pod autem kobieta w 8 miesiącu ciąży w aucie na moich oczach się to stało dobrze że uderzyli tylnymi drzwiami od kierowcy i wyszli bez szwanku tylko po kobietę pogotowie przyjechało. Zatrzymałem się szybko za mną jeszcze dwa auta postawiliśmy toyotke na bok i po pogotowie
Kimi Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 na kolanku wypadek toyota yaris ścięła latarnie samochód na boku latarnia pod autem kobieta w 8 miesiącu ciąży w aucie na moich oczach się to stało dobrze że uderzyli tylnymi drzwiami od kierowcy i wyszli bez szwanku tylko po kobietę pogotowie przyjechało. Zatrzymałem się szybko za mną jeszcze dwa auta postawiliśmy toyotke na bok i po pogotowie Uuuu, grubo. Ważne, że kobicie się nic nie stało
Gość SpongeBob Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 na kolanku wypadek toyota yaris ścięła latarnie samochód na boku latarnia pod autem kobieta w 8 miesiącu ciąży w aucie na moich oczach się to stało dobrze że uderzyli tylnymi drzwiami od kierowcy i wyszli bez szwanku tylko po kobietę pogotowie przyjechało. Zatrzymałem się szybko za mną jeszcze dwa auta postawiliśmy toyotke na bok i po pogotowie Uuuu, grubo. Ważne, że kobicie się nic nie stało no obolała cała była ale wyszła sama z auta i do karetki weszła
Kimi Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Albo była w szoku i dopiero za kilka godzin poczuje.
Seba_LDZ Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 nie dobrze w ciazy takie akcje miec :/ 550 zl wszystkie czesci po prostu rozboj w bialy dzien ....
Panton Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 550 zl wszystkie czesci po prostu rozboj w bialy dzien ....
Panton Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 a do mnie drugie tyle Sebek ale Ty masz oszczędnego dizla [br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 15:49_________________________________________________a tak poważnie to masz porządny silnik Sebek więc nie ma co się złościć jak rozrząd trochę kosztuje... w końcu co miesiąc tego nie wymieniasz...
Kimi Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 czas na kwadrat Narka [br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 16:27_________________________________________________Dobra, to teraz moja kolej: zawijam na kwadrat
Seba_LDZ Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 lece do kina na labedzie pozdro
chriss Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 O, co tu tak dzisiaj pusto? bo pewnie wszyscy są tam
kachnazgierz Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 lece do kina na labedzie pozdro a ten znów w kinie kinoman się znalazł daj znac jak wrócisz, tzn, chodzi o recenzję
Rekomendowane odpowiedzi