Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 hehehhe pracujesz raz w tygodniu ??
kanu Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 niee raz w tygodniu idę na 10 w inne dni niestety od 7:30...
Kimi Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 niee raz w tygodniu idę na 10 w inne dni niestety od 7:30... A gdzie pracujesz, jeśli wolno spytać?
Kimi Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 hehe w hinduskiej korporacji niestety A konkretniej? Bo mi się hinduskie korporacje tylko z TATA kojarzą :polew:
kanu Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 ano co zrobić, lepsze to niż moja poprzednia robota bo jak już o tym mówimy, to pracowałem jako nauczyciel w podstawówce ucząc najlepszych przedmiotów czyli WFu i Informatyki, ale nerwowo w tym zawodzie nie wytrzymałem bo bym rozstrzelał co niektórych za pomysły a dzieciaki za inne rzeczy, nie wspominając o rodzicach...
Kimi Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 ano co zrobić, lepsze to niż moja poprzednia robota bo jak już o tym mówimy, to pracowałem jako nauczyciel w podstawówce ucząc najlepszych przedmiotów czyli WFu i Informatyki, ale nerwowo w tym zawodzie nie wytrzymałem bo bym rozstrzelał co niektórych za pomysły a dzieciaki za inne rzeczy, nie wspominając o rodzicach... Hmmm, zastanawiające połączenie: WF i informatyka A teraz to wiesz, praca jak praca. Jeśli byłeś tam już za czasów Philipsa, to jedna z firm, w której pracowałem brała od Was faktury i zamówienia do archiwizacji
kanu Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Hmmm, zastanawiające połączenie: WF i informatyka A teraz to wiesz, praca jak praca. Jeśli byłeś tam już za czasów Philipsa, to jedna z firm, w której pracowałem brała od Was faktury i zamówienia do archiwizacji po studiach poszedłem na podyplomowe informatyczne i dlatego dwa przedmioty za czasów Philipsa wszystko tu miało sens, teraz to szkoda gadać :doh1: byle do przodu
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 Kanu a w jakim dziale jestes i co robisz ?? i jak sie nazywa Twoj teamleader
kanu Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 ja w dziale informatycznym a komu przyciąć łącze? albo wyczyścić filmy i mp3 z komputerka?
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 coś Ci mowi nazwisko płachecki ??
kanu Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 rzadko biegamy do Oriona ostatnio inwentaryzowałem tam niestety
Panton Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Dobra, żul zmęczony, trzeba uciekać na IRCa
Rekomendowane odpowiedzi