Gość SpongeBob Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 mnie sie juz urlop konczy niestety, jutro jeszcze do szkoly no tragedia
kanu Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 szkoła jest jak kibel, chodzisz bo musisz :>
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 szkoła jest jak kibel, chodzisz bo musisz :> no cos w tym jest [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 08:51_________________________________________________teraz pytanie za 100pkt jakiej długości śruby do alufelg trzeba brać żeby pasowały
kanu Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 zawsze zostaje kwestia felgi jeszcze, ale w tych rozmiarach powinno pasować
Kimi Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Ehh, i znowu w pracy.... jakiś matrix normalnie, jakbym cały czas przeżywał "Dzień świstaka" :wallbash: :wallbash:
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 ale ze na irc-u nikogo nie ma:) ja już z przyzwyczajenia na forum i irc-u odrazu sie loguje
Kimi Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 ale ze na irc-u nikogo nie ma:) ja już z przyzwyczajenia na forum i irc-u odrazu sie loguje Nieee no, na ircu pustki, tylko wiatr wieje :polew: :polew: Dobra, to idę się w takim razie "przewietrzyć" :naughty: :naughty:
Panton Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 ale ze na irc-u nikogo nie ma:) ja już z przyzwyczajenia na forum i irc-u odrazu sie loguje taaa... to gdzie Ty się chłopie zalogowałeś? bo chyba nie na kanał a4-klub.pl
bartek1605 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 dzisiaj znalazłem kolejnego "wirusologa" w łodzi i śmieszne pinindze przy grupowym
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Dobry. Qrde, nie wiem, czy też tak mieliście, ale jakoś mnie się dzisiaj nie udało zasnąć na dłużej, niż godzinę...
Rekomendowane odpowiedzi