Kimi Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 co tak dlugo Przed ósmą dopiero zawinęliśmy
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Krzysiek siostry nie przedstawił;p ...a spot kolejny udany, Bose się Sebie wyświetla
chriss Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Krzysiek siostry nie przedstawił;p ...a spot kolejny udany, Bose się Sebie wyświetla jak to nie przedstawil
Kimi Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Krzysiek siostry nie przedstawił;p ...a spot kolejny udany, Bose się Sebie wyświetla Ja miałem przyjemność poznać :naughty: [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 21:21_________________________________________________Nawet ugościć w Adriannie, co by nie zmarzła , SPECJALNIE DLA NIEJ fotelik do bagażnika schowałem
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 qrde... za wcześnie pojechałem ze spota;p Chociaż mam diesel'a, także jedynie podgrzewane siedzenia, to by nie zmarzła;D
bartek1605 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 no właśnie, jak siostra ma na imie i do kiedy przebywa w Łodzi :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 no właśnie, jak siostra ma na imie i do kiedy przebywa w Łodzi :gwizdanie: He he, ja to WIEM Ale to trzeba było się zainteresować
Pepin Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Cześć Dzięki za krótkiego spota tydzień temu w sobotę z Kachna&Mariusz.. Zgierz + Młody ... Zgierz
bartek1605 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 jakoś uleciało mi to z głowy Papkin
Kimi Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Cześć Dzięki za krótkiego spota tydzień temu w sobotę z Kachna&Mariusz.. Zgierz + Młody ... Zgierz Wpadnij na dłużej kiedyś, z PZN to A2 przylecisz w godzinę
MarianekZg Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 halo halo jesteście koledzy i kuleżanki :cool1: [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 21:51_________________________________________________Panton miałeś wkleić fotki od kiery :mysli: chyba, że ni widziałem :kox:
Kimi Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 halo halo jesteście koledzy i kuleżanki :cool1: [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 21:51_________________________________________________Panton miałeś wkleić fotki od kiery :mysli: chyba, że ni widziałem :kox: Jesteśmy, to Was nie ma coś ostatnio
Pepin Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Cześć Dzięki za krótkiego spota tydzień temu w sobotę z Kachna&Mariusz.. Zgierz + Młody ... Zgierz Wpadnij na dłużej kiedyś, z PZN to A2 przylecisz w godzinę Zawsze szybko i szybko ... kilka razy w roku jadę za Radom do rodzinki ... za ok 5 tygodni będę jechał .. pewnie do Bukowiny
Panton Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 halo halo jesteście koledzy i kuleżanki :cool1: [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 21:51_________________________________________________Panton miałeś wkleić fotki od kiery :mysli: chyba, że ni widziałem :kox: fotki kiery jeszcze nie wklejałem (planowałem na spocie pokazać ale wyszło jak wyszło ) ale postaram się wkleić... (braciszek swojego nowego Nikona testował i mi cyknął kilka)
Kimi Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 halo halo jesteście koledzy i kuleżanki :cool1: [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 21:51_________________________________________________Panton miałeś wkleić fotki od kiery :mysli: chyba, że ni widziałem :kox: fotki kiery jeszcze nie wklejałem (planowałem na spocie pokazać ale wyszło jak wyszło ) ale postaram się wkleić... (braciszek swojego nowego Nikona testował i mi cyknął kilka) No to czekamy :kox: [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 22:39_________________________________________________Ale co Wam powiem, to Wam powiem, ale autko Kolegi marcindlug rozje... mi konstrukcję :rolleyes:
Seba_LDZ Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 :hi: hmm Kimi czemu rozjebalo Ci konstrukcje ?? ja tam widzialem staliscie troche jechalem tam przed 20 trabilem nawet to jeszcze z 6 aut bylo elegancko co do bose hmm trzeba sie chyba przyzwyczaic aczkolwiek bass byl lepszy przed kodowaniem i narazie chyba bardziej mi sie podobalo tamto ale pojezdze jeszcze moze sie wslucham mam uszy przytkane od kataru moze dlatego a co do zaklucen DeeJay jak tylko odjechalem bylo slychac ale juz mi sie wracac nie chcialo B4rt4s nie bedzie mnie w przyszly weekend :/ nie wracam do lodzi takze tubke za dwa tygodnie Ci dam do testu ale tak czy siak czy ty czasem nie masz miejsca na woofer z lewej strony ??
Rekomendowane odpowiedzi