MarianekZg Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Bo są coraz bardziej yyyyy.... Wulgarne? ...to jest dobre słowo? Boję się że jak tu zajrzę to zobaczę żubra oki doki juz poprawione :notworthy: ale żeś pojechał :thumbdown: zaraz znajdę coś gustownego
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 atak przy okazji do kogo się zgłosić po jakieś gadżety teamowe?? podobają mi się takie wkładki w atrape zamiast sline co są tylko nie wiem u kogo to widziałem
Seba_LDZ Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 atak przy okazji do kogo się zgłosić po jakieś gadżety teamowe?? podobają mi się takie wkładki w atrape zamiast sline co są tylko nie wiem u kogo to widziałem u Miska widziales czyli Mariusza Mariuszzgierz poki nie zrobie nic nowego delikatnego narazie musi byc to tak zeby nie razilo
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 czyli EO MISIE:> a to można coś takiego jeszcze dostać No może nie razi ale teraz to jest tak pusto
Seba_LDZ Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 heheh spoko cos sie wymysli jakos co do gadzetow sprawdz na forum jest dzial gadzety tam znajdziesz potrzebne info
MarianekZg Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Kamil http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=56021.0
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 dzięki wielkie już znalazłem warto za tą cenę zakupić:>[br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 20:41_________________________________________________to jest montowane na taśme ?? przecież to odpadnie
MarianekZg Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Kamil tylko dopytaj czyt. doczytaj czy jest w komplecie uchwyt żeby połączyć "klubówkę" z grillem. Jak ja kupowałem to nie było - musiałem kombinować, ale bez problemu temat do ogarnięcia w warunkach domowych :wink4:
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 sie przyspawa czy coś z tych rzeczy:) czasem fajnie tak pokąbinować
MarianekZg Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 dzięki wielkie już znalazłem warto za tą cenę zakupić:>[br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 20:41_________________________________________________to jest montowane na taśme ?? przecież to odpadnie ja już mam długi czas - zamontowane na taśmę dwustronną - taką troszkę lepszą (mam jak by coś to mogę ci dać kawałek) i trzyma bez problemu - testowane na różnych myjkach, karcherach itp + zima i mróz (-20*C)
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 no to jak mówisz że się trzyma to zamówie
bartek1605 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 a jak nie to papiakem się przylutuje też będzie trzymać
MarianekZg Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 no to jak mówisz że się trzyma to zamówie jeśli by nie było uchwytu to ogarniemy temat tak jak u mnie :wink4:
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 nie będe dzisiaj głowy suszył już gościowi jutro tam napisze i zamówie...albo o rano zamówie o 5 hehe
Seba_LDZ Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 nie będe dzisiaj głowy suszył już gościowi jutro tam napisze i zamówie...albo o rano zamówie o 5 hehe proponuje Ci zmienic sygnaturke a mianowicie zdjecie z bmp na jpg bedzie sie milion razy szybciej ladowalo
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 mówisz no dobra pokąbinuje zaraz:D[br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 20:57_________________________________________________gotowe zmieniłem nawet troche artystycznej weny dodałem:D
kachnazgierz Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 heeeellllooołłłłł no jak tam łodziaki-buraki? idziemy w piątunio do CITY PUB PIZZA ????????????????????????????
Rekomendowane odpowiedzi