Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 spoko bede ja rozliczal teraz w lutym tzn za luty w marcu
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 jakie kurna gratisy ?? o czyms nie wiem
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 heheh no to chyba nie nadrabiasz tematow kompletnie Wito teraz ogarnia wlepki moze sie dzisiaj odezwie to zobaczymy na jakim jest etapie [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 16:46_________________________________________________a to co mialem przywiezc to wlepki zrobione technika odklej przyklej odklej ale drukarnia dala d*py :/
MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 3,5 godzinki i ogarnięte :gwizdanie: :gwizdanie: i przerwą na browarek [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 16:49_________________________________________________no żywo robią niezłą robotę :kox:
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: kurde tez cos musze kiedys sam wyrezac najwyzej kupie nowe jak zepsuje a jest duza sznasa elegancko Mario szacuneczek
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 siemka wszytstkim nareszcie po szkole, katalizator wybebeszony cały logo naklejone więc już prawie jestem na spot wyszykowany:P myśle czy by moze nie umyć pociechy
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 ja swoja "umylem" ehh spoznilem sie i mi myjke zamkneli :/ wiec na bezdotykowej ja oplukalem przynajmniej juz cos widze przez szyby boczne
Panton Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 3,5 godzinki i ogarnięte :gwizdanie: :gwizdanie: i przerwą na browarek [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 16:49_________________________________________________no żywo robią niezłą robotę :kox: a co było robione... relingi?
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 3,5 godzinki i ogarnięte :gwizdanie: :gwizdanie: i przerwą na browarek [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 16:49_________________________________________________no żywo robią niezłą robotę :kox: a co było robione... relingi? Łukasz no pewnie ze relingi, Misiek miał chrom a zalozyl czarne
Panton Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 3,5 godzinki i ogarnięte :gwizdanie: :gwizdanie: i przerwą na browarek [br]Dopisany: 05 Marzec 2011, 16:49_________________________________________________no żywo robią niezłą robotę :kox: a co było robione... relingi? Łukasz no pewnie ze relingi, Misiek miał chrom a zalozyl czarne to zdecydowanie gitez majonez :>
klysek Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 do Concerta I mozna dorzucic juz zmieniarke ????
sebastian_marat Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 no zima u mnie niedawno padał deszczyk i jest -1 i fajna ślizgawka
Bartas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Klysiu jak to jest ze Cie na gorze nie widac Marat... Ciebie widzialem jak dygales w czwartek radwanska z plecaczkiem ?
Rekomendowane odpowiedzi