MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 zapodawajcie do nas :naughty: będzie fajnie :kox:
klysek Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 zapodawajcie do nas :naughty: będzie fajnie :kox: to za ile mamy byc ???
kanu Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 kanu - fajna furmanka Mario-trochę za wczesnie chyba na zmianę laczków relingi git e tam za wcześnie, ja na letnich już przyjechałem zimówki leżą w folijkach i czekają na następną zimę
chriss Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 kanu - fajna furmanka Mario-trochę za wczesnie chyba na zmianę laczków relingi git e tam za wcześnie, ja na letnich już przyjechałem zimówki leżą w folijkach i czekają na następną zimę ja przy tych temperaturach panujących na zewnątrz bym się bał jeździć na letnich ale świat przecież należy do odważnych
Bartas Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 ale tak na prawdze dzis bylo za cieplo na zimowki, az glosno bylo w furgonie jak sie jechalo
Panton Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Prawda jest taka, że zimówki są dobre jak dopierdzieli śniegu lub jak jest temperatura niższa niż -5 stopni.... cała reszta warunków powoduje, że zimówka jest głośniejsza, szybciej się zdziera a auto wcale nie prowadzi się lepiej.... szczególnie to widać jak warunki są takie jak dzisiaj - temperatura dodatnia i brak śniegu... wystarczy sobie zrobić większy (dłuższy) łuk/zakręt przy prędkości "znaczącej" a wtedy ładnie widać jak auto zaczyna nam "pływać" i wszystkie koła popiskiwać...identyczna jest sytuacja przy ostrym hamowaniu... Takie jest moje skromne zdanie w tym temacie.
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 zgadzam sie aurat musialem dzisiaj hamowac awaryjnie i sie zdziwilem ze tak daleko pojechalem
Panda z Teksasu Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 witam wszystkich a ja też już na letnich jeżdże:P i zaraz na nich pojade do szkoły
Panda z Teksasu Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 a no to zycze powodzenia w niedzielnej edukacjibo ja to byle do 17 co by sie nie działo
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Siemanko [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 09:04_________________________________________________kanu, żeby Ci już nie śmiecić w wątku z autem - do 20 pewnie będziemy, jak ostatnio, więc przyjedź, nawet później, ale przyjedź :naughty:
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 dzień dybry :hi: Co tam słychać w Katowicach?
Adrenalina Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 melduję posłusznie że: 'wiosna Panie sierżancie'
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 melduję posłusznie że: 'wiosna Panie sierżancie' To tak jak u nas :naughty:
Adrenalina Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no i pięknie ... ciekawe czy w bukowinie też tak będzie
Rekomendowane odpowiedzi