Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 i ja tyz [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 21:10_________________________________________________jebiesz w kociol :polew:
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 dalsza część spotu u Sebka w A4 była Aż nam światła pogasili na parkingu [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 21:21_________________________________________________ Seba, znalazłem od razu, ale niektóre opisy to tak dramatycznie brzmią, że ja pierdzielę :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 dalsza część spotu u Sebka w A4 była Aż nam światła pogasili na parkingu [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 21:21_________________________________________________ Seba, znalazłem od razu, ale niektóre opisy to tak dramatycznie brzmią, że ja pierdzielę :polew: hehe dobrze ponioslo niektorych nie ?? :D Panton znalazles ?? ktokolwiek huh kox furex nie ma co
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Masz Kimi jeszcze, heh Kuuurde.... :slina: No i nie będę teraz spał całą noc
klysek Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Masz Kimi jeszcze, heh Kuuurde.... :slina: No i nie będę teraz spał całą noc jak bedziesz szedl sapc nie zapomnij posmarowac sie kremem
MarianekZg Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Krzychu :good: :good: :slina: :slina: :kox: :kox:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 21:33_________________________________________________Seba foty ogarnąłeś :mysli: z dzisiejszego otwarcia grillowego sezonu ?????????
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 ogarniam wlasnie ale nie moglem sie powstrzymac Kimi nie obrazisz sie prawda ??
klysek Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Krzychu :good: :good: :slina: :slina: :kox: :kox:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 21:33_________________________________________________Seba foty ogarnąłeś :mysli: z dzisiejszego otwarcia grillowego sezonu ????????? Mario zapomniales browara zabrac ze soba [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 21:38_________________________________________________ale zaopiekowalem sie nim :gwizdanie:
Panton Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 dalsza część spotu u Sebka w A4 była Aż nam światła pogasili na parkingu [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 21:21_________________________________________________ Seba, znalazłem od razu, ale niektóre opisy to tak dramatycznie brzmią, że ja pierdzielę :polew: hehe dobrze ponioslo niektorych nie ?? :D Panton znalazles ?? ktokolwiek huh kox furex nie ma co taaa... znalazłem... kuwa... media nasze... LOL
Panton Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Masz Kimi jeszcze, heh Ooo masz założony wydech motorsport? Ostatnio ostro na ten temat się zastanawiałem... wydech daje radę? pewnie od razu przy wymianie stroiłeś silniczek...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Kimi nie obrazisz sie ?? obiecaj obiecaj obiecaj to cos pokaze
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 qrde raz czlowiek nie przyjedzie i juz nie wiadomo o co biega :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi