Panton Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 na IRCu wyraziłem obszerną opinię na temat tego clona..... [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 00:34_________________________________________________a o co biega z tym Jerry Springer Show? bo znalazłem w necie i normalnie Gala Boksu Amatorskiego... faceci jak i laski tylko się napitalają...
Seba_LDZ Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 :hi: hehehe no wlasnie taki jet jerry springer show eheheheheh "wolna amerykanka"
Seba_LDZ Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 na jakim kanale to leciało ? tv puls czy cos w ten desen to leci regularnie
Panton Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Ja zobaczyłem dwa kawałki na youtube i mi wystarczy. Program jest na poziomie "amerykańskim" :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 Ja zobaczyłem dwa kawałki na youtube i mi wystarczy. Program jest na poziomie "amerykańskim" :gwizdanie: nom dokladnie ja wczoraj siedzialem i co chwila mowilem o ja pier**le o ja jebie hhyhyhyyhyhyh teksanska masakra
Seba_LDZ Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 czyli bez browara nie da się oglądać heheh nie no polecam z piwkiem momentami jest naprawde mega smiesznie [br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 08:09_________________________________________________ Aloha
Rekomendowane odpowiedzi