zlota1977 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 co dobranoc co dobranoc o tej porze??????? dobry wieczór towarzystwo
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Umyłem auto... po ciemku - ciekaw jestem, czy wielką kaszanę odwaliłem, czy nawet znośną;p
chriss Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 wieczór ale czy dobry [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 22:31_________________________________________________ Umyłem auto... po ciemku - ciekaw jestem, czy wielką kaszanę odwaliłem, czy nawet znośną;p sie rano okaże
Kimi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No to jak nikt się nie określa z tym grillem, to rozumiem, że standard lecimy: REAL 18 , tak?
zlota1977 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 ja sobie zrobie grilka w stajni z osiołkiem i barankiem
zlota1977 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 i Twoja fotka czyli cały zwierzyniec :kox:
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nie po to ma być piękna pogoda, żeby ją marnować. Dla mnie nie problem wziąć grilla. Trzeba się spotkać i git - pojedziemy na stawy/rudzką/kaloryfer/chocianowice i sobie pogrillujemy.
Kimi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 B4rt4s, sorki, że Cię tak cisnę, ale za tydzień mam start w KZK i przydałoby się już coś pomodzić Nie po to ma być piękna pogoda, żeby ją marnować. Dla mnie nie problem wziąć grilla. Trzeba się spotkać i git - pojedziemy na stawy/rudzką/kaloryfer/chocianowice i sobie pogrillujemy. Tylko zanim się zbierzemy i tam pojedziemy, to już trzeba będzie się zbierać z powrotem. Może faktycznie przełóżmy to na jakąś sobotę i zaplanujmy konkretnie?
Bartas Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Kimi nie ogarnalem 2 dni robilem rozrzad bo sie spierdolio i tamto. a potem ogarnialem z kumplem honde. zgieta mam ale nie mam zmierzonej i wywierconych dziur
Kimi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Kimi nie ogarnalem 2 dni robilem rozrzad bo sie spierdolio i tamto. a potem ogarnialem z kumplem honde. zgieta mam ale nie mam zmierzonej i wywierconych dziur No szkoda. No chyba, że mi podrzucisz w takim stanie, jak masz, a ja będę sobie już sam dalej działał. Ile kasy za to mam Ci szykować?
Bartas Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 nic, napisz mi na pw gdzie Ci to podwiezc bo raczej pod real nie podjade, chyba ze dasz mi czas do poniedzialku jesli tego nie zrobie to po pracy podrzuce
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Małe pytanko - ma ktoś słuchawkę bluetooth? Starą, uszkodzoną - w każdym razie - niepotrzebną? Chciałbym jej dać nowe życie
Kimi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 nic, napisz mi na pw gdzie Ci to podwiezc bo raczej pod real nie podjade, chyba ze dasz mi czas do poniedzialku jesli tego nie zrobie to po pracy podrzuce No to ok, to nie cisnę. Na Zawiszy pracuję koło Bałuckiego, więc może jakoś w tygodniu damy radę się spotkać, albo jak będę z pracy wracał, to do Ciebie po nią podjadę. No bo zależy mi, żeby Adę na niedzielę już trochę "usztywnić" na te zawody :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 oki, jutro postaram sie to zrobic, choc od 3 dni siedze tylko w garazu
chriss Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 B4rt4s nie pierdziel ze na spota nie zajrzysz
chriss Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 oki, jutro postaram sie to zrobic, choc od 3 dni siedze tylko w garazu a ja wczoraj sie nudziłem dał byś znać to może bym coś ci pomógł w tym garażu [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2011, 22:55_________________________________________________ nie chce mi sie nie pierdziel
Rekomendowane odpowiedzi