klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 dobrze szamuś-damy znać jak dj nie weżmie to my weźmiemy swojego krokodyla i zrobimy grilla dla całego wojska :kox: :kox: no i jak sie chce to mozna zawsze sie dogadac Kacha Misiek bedzie lykal jakies piwko [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 11:19_________________________________________________GODZ. 16 MIASTO ZGIERZ GÓRA MALINKA !!!
kachnazgierz Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Misiek na pewno a ja :slina: :slina: :slina:
Szamek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 dobrze szamuś-damy znać jak dj nie weżmie to my weźmiemy swojego krokodyla i zrobimy grilla dla całego wojska :kox: :kox:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 11:17_________________________________________________tylko kiełbachy weźcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sebka brać ze sobą? :naughty: no misiek musi coś wypić, w końcu gości z zagramanicy będzie dzisiaj miał :polew:
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Misiek na pewno a ja :slina: :slina: :slina: Bedzieice z Ewcia pily soczek i jadly kielbachy :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 11:25_________________________________________________Seba zapodaj tam info w banerku
kachnazgierz Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 "góra" malinka - na górę to my nie będziemy się wspinać ale spotkamy się w okolicy baru
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 "góra" malinka - na górę to my nie będziemy się wspinać ale spotkamy się w okolicy baru jak nie ja sie jade wspinac a wy nie
Szamek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Kasia, Kimi przypominam się o zdjęciach :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 dobrze szamuś-damy znać jak dj nie weżmie to my weźmiemy swojego krokodyla i zrobimy grilla dla całego wojska :kox: :kox:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 11:17_________________________________________________tylko kiełbachy weźcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sebka brać ze sobą? :naughty: no misiek musi coś wypić, w końcu gości z zagramanicy będzie dzisiaj miał :polew: Sebka koniecznie szkoda, że cytrynówki nie będzie A misiek musi stanąć na wysokośći zadanie i powitać gości
Seba_LDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 loo fpyte z tymi ustaleniami mnie osobiscie jest obojetnie chce tylko znac adres tam jest jakas ulica czy cos ??
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 napisz ze jak sie leci na piatek 702 i pozniej w prawo napewno bedzie jakis drogowskaz [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 11:30_________________________________________________Seba napisz zeby wzieli sprzeta alpinistyczny :polew: jak beda sie wspinac na ta gore
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 http://demotywatory.pl/2890330/Transformers
Seba_LDZ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 heheh jest z tego filmik nawet
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No i co Pyton,Chriss wpadacie na balety
Panton Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a może ktoś link z mapką zapodać gdzie to jest... w jakim miejscu.... ja tam Zgierza i okolic nie znam
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a może ktoś link z mapką zapodać gdzie to jest... w jakim miejscu.... ja tam Zgierza i okolic nie znam Pyton jak chcesz to czekaj na mnie o godz.15.15 na Statoilu na Zgierskiej przy ABC i polecimy razem
chriss Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 spoko tez na chwile podjadę [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 12:08_________________________________________________ a może ktoś link z mapką zapodać gdzie to jest... w jakim miejscu.... ja tam Zgierza i okolic nie znam Pyton jak chcesz to czekaj na mnie o godz.15.15 na Statoilu na Zgierskiej przy ABC i polecimy razem Panton ja bede na zgierskiej około 15:45-16:00 jeżeli ci to bardziej pasuje
Panton Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a może ktoś link z mapką zapodać gdzie to jest... w jakim miejscu.... ja tam Zgierza i okolic nie znam Pyton jak chcesz to czekaj na mnie o godz.15.15 na Statoilu na Zgierskiej przy ABC i polecimy razem spoko spoko.... ale ja muszę jeszcze dokończyć trochę tematów dlatego na 16...17.... nie jestem przygotowany bo się nie wyrobię... ale w Zgierzu jest ul. Malinka więc jeżeli to jest tam to postaram się dotrzeć - navi mam więc damy radę...
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 spoko tez na chwile podjadę [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 12:08_________________________________________________ a może ktoś link z mapką zapodać gdzie to jest... w jakim miejscu.... ja tam Zgierza i okolic nie znam Pyton jak chcesz to czekaj na mnie o godz.15.15 na Statoilu na Zgierskiej przy ABC i polecimy razem Panton ja bede na zgierskiej około 15:45-16:00 jeżeli ci to bardziej pasuje Chriss nie zapomnij i kielbasce [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 12:12_________________________________________________ a może ktoś link z mapką zapodać gdzie to jest... w jakim miejscu.... ja tam Zgierza i okolic nie znam Pyton jak chcesz to czekaj na mnie o godz.15.15 na Statoilu na Zgierskiej przy ABC i polecimy razem spoko spoko.... ale ja muszę jeszcze dokończyć trochę tematów dlatego na 16...17.... nie jestem przygotowany bo się nie wyrobię... ale w Zgierzu jest ul. Malinka więc jeżeli to jest tam to postaram się dotrzeć - navi mam więc damy radę... :good: :good: to jest w lasnie tam ul.Malinka
Rekomendowane odpowiedzi