Seba_LDZ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 eee spoko Mario nie ma stresu kiedys tam pytalem a mysle ze by mi sie to przydalo bo chce to ogarnac z allegro czy jak to zamawiales ?? w sobote da rade moze gdzies podjechac czy cos jakos ?? ja te uszczelki zamawiałem u chłopaków w aso i niestety nie mieli chyba wszystkich na stanie jak dobrze pamiętam więc coś tam czekałem jutro dam ci konkret odpowiedź ;( obiecuję :notworthy: Jak coś to odstąpię ci swoje a ja sam zamówię :wink4: hehehhe nie przesadzaj ja pewnie i tak nie zrobie tego w sobote teraz na spokojnie dasz znac jakby sie udalo jak z cena wszystkiego i najwyzej ladnie Cie poprosze zebys zamowil
bartek1605 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 co wyście się tak uczepili tego egr-a
Seba_LDZ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 co wyście się tak uczepili tego egr-a bo to jest lek na cale zlo nie no ostatnio kumplowi zrobili u mechanika czyszczenie plus czyszczenie turbo i jeszcze cos tam i kurde jak wsiadlem to sie orypalem jak ciagnie teraz dopiero chodzi ladnie ten silnik roznica byla ogromna powaznie mowie nie mowie ze czyszczenie samego egra cos ta ale sprawdzic mozna a obstawiam ze u mnie bedzie syf jak c**j
Bartas Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 nie dziala mi irc [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 21:23_________________________________________________o dziala
Kimi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Siemano Bandziory :hi: Właśnie powróciłem od B4rt4sa i mam rozpóreczkę :dance: Dobra robota :good: :good: Jutro ją psiknę na żółto lub czerwono (decyzja jeszcze nie zapadła) - i zamontuję do Ady. No właśnie, mam zagwozdkę teraz. Będę zakładał do Ady sprężyny i amortyzatory MTS-a, gdzie sprężyny są czerwone, a amortyzatory żółte. Wygląda to tak: Chciałbym, aby wszystkie elementy w Adzie, które będę wymieniał/zakładał i przy okazji lakierował (rozpórki, zaciski hamulcowe itp.) miały jednakowy kolor, jeden z tych dwóch. Żółty, czy czerwony? :mysli: :mysli:
Bartas Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 dla mnie i tak sie moze zetrzec wiec .... zolty :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Szamek, ja też po zachorowałem na S4 po wizycie u moskala :decayed: [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 22:17_________________________________________________ dla mnie i tak sie moze zetrzec wiec .... zolty :gwizdanie: Hmmm, no też stawiałbym na żółty, ale poczekam jeszcze ne opinię innych. Czyli na razie mamy 2:0 dla żółtego :kox:
bartek1605 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 tylko czerwony [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 23:17_________________________________________________ Seba pokaż BS003 ?? ?? Basic Setting gr. 003
Seba_LDZ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 tylko czerwony [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 23:17_________________________________________________ Seba pokaż BS003 ?? ?? Basic Setting gr. 003 chyba nie kumam ;( hmm czy to dotyczy logow ?? jesli tak to zrobimy je w niedziele na spocie
Seba_LDZ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 heheh no tyle to skumalem z angielskiego podstawowe ustawienia grupy 3 w niedziele zrobimy to wstawie i sie pomysli jak cos bedzie widac
bartek1605 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 bez sensu jest coś grzebać jak nie wiadomo gdzie
Seba_LDZ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 nie no jasna sprawa najpierw logi pewnie ze tak
Panton Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 bez sensu jest coś grzebać jak nie wiadomo gdzie
Seba_LDZ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Kimiasz a moze sie spikniemy albo Luk w sobote jakos i zrobimy logi ?? to bedzie o czym gadac na niedziele
Kimi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Kimiasz a moze sie spikniemy albo Luk w sobote jakos i zrobimy logi ?? to bedzie o czym gadac na niedziele Można pomyśleć, ale ja będę dostępny dopiero po południu, bo Iza ma szkołę [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 23:43_________________________________________________ 2:1 dla żółtego
Seba_LDZ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no to ja Ci nie pomoge ja bym bral ogien czerwony po poludniu mozemy sie ustawic tylko musisz mi powiedziec konkretnie ktora godzinka
Kimi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no to ja Ci nie pomoge ja bym bral ogien czerwony po poludniu mozemy sie ustawic tylko musisz mi powiedziec konkretnie ktora godzinka czerwony 2:2 żółty - mamy remis rkwon, będę wolny w sobotę od 16, będziemy yn tacz :wink4: [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 00:03_________________________________________________ Spadam do wyrka, bo mi oczka już lecą, dobrej nocki
Rekomendowane odpowiedzi