DeeJay_Kill Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Panowie, pomysł jest następujący - robimy jutro jakiegoś grilla, a potem idziemy na juwenalia;D
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 jebac grila Ok, dorzucę do pieca: wczoraj byłem na kabaretach i juwenalia całkiem całkiem.... oczywiście pod względem studentek
Bartas Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 wlasnie nie bylo z kim ne mogles napisac ze idziesz. kabarety podobno dobre byly
klysek Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 musze dzisiaj zaplcic ubezpieczenia za pazdziocha
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Szogun - podaj numery rejestracyjne auta, bo skoro jesteś z pabianic, to może kojarzę Twoje auto
Kimi Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Ohayoo :hi: Ale jestem wyjebany, to były najdłuższe 48h w moim życiu. Ale chyba było warto. Teraz jeszcze ostatni etap rekrutacji - zadanie testowe. Jedno Wam powiem - widok rozładowywanego, największego kontenerowca świata (Maersk Eleanor, 400 metrów długości, 60 szerokości) przy nadbrzeżu gdańskiego terminala kontenerowego - to jest coś, czego się nie widzi na co dzień :kox: :kox: No i piwko na plaży, na obiad dorsz z frytkami i surówką i takie tam, taki mały "bonus" :decayed: :decayed: :decayed:
klysek Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Ohayoo :hi: Ale jestem wyjebany, to były najdłuższe 48h w moim życiu. Ale chyba było warto. Teraz jeszcze ostatni etap rekrutacji - zadanie testowe. Jedno Wam powiem - widok rozładowywanego, największego kontenerowca świata (Maersk Eleanor, 400 metrów długości, 60 szerokości) przy nadbrzeżu gdańskiego terminala kontenerowego - to jest coś, czego się nie widzi na co dzień :kox: :kox: No i piwko na plaży, na obiad dorsz z frytkami i surówką i takie tam, taki mały "bonus" :decayed: :decayed: :decayed: u to wyprawa na bogato
Bruno_74 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Szogun nie podawaj bo Ci w nocy lusterka zginą i kapsle na felgach
klysek Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 zjadlem na sniadanie bochenek chleba chyba mam tasemca
Rekomendowane odpowiedzi