chriss Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 :hi: [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 10:09_________________________________________________jak fajnie że ktoś wymyślił emotikony teraz życie stało się prostsze i bardziej kolorowe :>
Kimi Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 :hi: [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 10:09_________________________________________________jak fajnie że ktoś wymyślił emotikony teraz życie stało się prostsze i bardziej kolorowe :> Bardziej żółte :D
Kimi Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Kimi jak tam walka z amorami Za tydzień w sobotę się za nie zabiorę, bo dzisiaj nie zdążę :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 wczoraj jak poszłam do pracy to przyszedł sąsiad do Miśka, jak wróciłam o 7:00 to nadal siedzieli :drunk: :drunk:, jak wróciłam rano to przydałam się bardzo bo pojechałam od razu na schela po whiskacza, i imprezka trwa nadal :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :decayed: :decayed:
Kimi Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 wczoraj jak poszłam do pracy to przyszedł sąsiad do Miśka, jak wróciłam o 7:00 to nadal siedzieli :drunk: :drunk:, przydałam się bardzo bo pojechałam od razu na schela po whiskacza, i imprezka trwa nadal :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :decayed: :decayed: Aha, czyli już wiemy, że Mario dzisiaj na spota nie dotrze :decayed:
kachnazgierz Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 no broń boże, kto nas przywiezie ?? :mysli: :mysli:
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 no broń boże, kto nas przywiezie ?? :mysli: :mysli: Ten, kto po whiskacza jechał :> Kamil - Ty się nie martw, bo frugo ma motywację, żeby przyjechać
Seba_LDZ Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2011 ale mi sie nic nie chce DJ to w koncu na czym stanelo bo juz nie pamietam jak mi mowiles z tym podlaczeniem odtwarzacza mp3 do mojego radyjka ?? ze to nie bedzie chyba takie proste chyba tak ?? bo mam psp ktore nie uzywam i bym sobie je grzecznie zainstalowal :D
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Na spocie pogadamy, nie chce mi się pisać :>
Seba_LDZ Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2011 heheh no no a Ty co na spocie bedziesz ?? o ktorej latasz do ego gdanska ??
Kimi Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 heheh no no a Ty co na spocie bedziesz ?? o ktorej latasz do ego gdanska ?? Będę, wpadnę na godzinkę, a potem zawinę do domu po torbę i o 20:53 mam "yntersyty" z Kaliskiego
Seba_LDZ Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2011 mhm czaje bo tak jak ostatnio to mogles ze spota leciec odrazu heheh oo i nowy avatarek
Kimi Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 mhm czaje bo tak jak ostatnio to mogles ze spota leciec odrazu heheh oo i nowy avatarek No ostatnio to jechałem dopiero w poniedziałek na noc A avatarek fajny, nie? :naughty: ( Sammie Pennigton :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: )
Panda z Teksasu Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 ja nie wiem Kimi skad Ty te avatarki bierzesz:P[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 15:38_________________________________________________Pamietajcie o VAGu:D napewno sie przyda:d
Rekomendowane odpowiedzi