zlota1977 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 zlociutka jest cały czas dzień dobry i miłego dnia for all :>
Seba_LDZ Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 Złociutka się pojawiła :gwizdanie: 01826 - Sensor for Steering Angle (G85): Supply Voltage Terminal 30 35-10 - - - Intermittent czujnik kąta skrętu... kable standardowo do sprawdzenia, aku napięcie szkoda, że na spocie się tym nie pochwaliłeś to by się wykonało kalibrację czujnika VCDSem... 01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71) 41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent tutaj też można by zrobić na początku testa czy klapa działa czy jest zablokowana... może silniczek szwankuje rozebrać to trochę zabawy jest bo z tego co pamiętam to przez schowek trzeba się dostać do tego dziadostwa (klap, silniczka..) 01561 - Left Rear Door 59-10 - Can't Unlock - Intermittent 01561 - Left Rear Door 61-10 - Won't De-Safe - Intermittent 01804 - Door Warning Lamp: Rear Right (W38) 28-10 - Short to B+ - Intermittent 01705 - Selection Switch for Mirror-Adjust (E48) 27-10 - Implausible Signal - Intermittent to też wraca po wykasowaniu? 01300 - Control Module for Navigation with CD-Rom (J401) 49-00 - No Communications 01317 - Control Module in Instrument Cluster (J285) 49-10 - No Communications - Intermittent to może mieć związek ze szwankującą klimą... szrot hehehe ten co poszalal hyhyhyh Panton a co sie mialem chwalic to juz dawno tam mam ze zapomnialem o tym to sie kiedys przy okazji zrobi mysle ze nie ma stresu z tym a wogole to dobry :hi:
Seba_LDZ Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 wezno sie nie przepracuj tylko Zlociutka
zlota1977 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 spoko spoko co nas nie zabije to nas wzmocni takie motto na dobry dzień ok ja spadam do pracki buźka
Bruno_74 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam bandziochy. Sorka za moją nieobecność, ale poprawiny miałem i się nie wyrobiłem . No i siemka z rana
Panton Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 http://biznes.onet.pl/kulczyk-sprzedaje-siec-dilerska,18561,4417076,1,prasa-detal
MarianekZg Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 :hi: :heat: oj był ciężki weekend :kox:
Seba_LDZ Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 myslielismy ze wpadniesz bruno heheheh widzialem ze pozniej jeszcze kolega z a6 dojechal :hi: :heat: oj był ciężki weekend :kox: looo ale i tak szybko sie odezwales bo liczylem ze z 3 tygodnie mina
MarianekZg Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 myslielismy ze wpadniesz bruno heheheh widzialem ze pozniej jeszcze kolega z a6 dojechal :hi: :heat: oj był ciężki weekend :kox: looo ale i tak szybko sie odezwales bo liczylem ze z 3 tygodnie mina :decayed: a EGR ku...wa dalej się świeci :wallbash: myślałem, że przez weekend mu przejdzie :gwizdanie: :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 ściema;) Seba - co do silniczka w klimie - Panton juz powiedzial, co i jak - do zdjecia w razie czego schowek i silniczek. Bledy na radiu - jak na moj gust, to kodowanie moze sie nie zgadzac i dlatego takimi bledami sypie. Reszta nie jest problematyczna, bo czujnik kata skretu sie najpewniej rozkalibrowal, jak juz wspominal Panton. W ogole nie pochwaliles sie, ze kupiles VAG'a;D Dzien Dobry Lodzianie i przybrani Szwedzi :>
Panda z Teksasu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 A ja nadal bez neta dlatego dzisiaj tak pozno witam cala ekipe
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Misiek - zawor podmieniaj, bo jednak na niego stawiam. EGR trzyma, jak mu powietrze wciagniesz strzykawka/ustami?
Panda z Teksasu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ale sie swieci:D znaczek oczywiscie:D
Seba_LDZ Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 ściema;) Seba - co do silniczka w klimie - Panton juz powiedzial, co i jak - do zdjecia w razie czego schowek i silniczek. Bledy na radiu - jak na moj gust, to kodowanie moze sie nie zgadzac i dlatego takimi bledami sypie. Reszta nie jest problematyczna, bo czujnik kata skretu sie najpewniej rozkalibrowal, jak juz wspominal Panton. W ogole nie pochwaliles sie, ze kupiles VAG'a;D Dzien Dobry Lodzianie i przybrani Szwedzi :> spoko nie kupilem vaga sprzatalem pulpit i znalazlem swoje logi te co kiedys mi chyba Kimi robil Kanu noooooo
Rekomendowane odpowiedzi