Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema siema chlopaku :D

no to fakt ale u nas nie ma kobiet w klubie :)

tzn nie ma w sensie ze nie ma kobiet ktore maja a4 ;)

ciekawe jak w innych miastach :P[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 21:48_________________________________________________Dj :D co i jak kupic do tego podlaczenia pod mp3 ?? chyba ze jestes w stanie mi to doliczyc do racunku ;)

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
tzn nie ma w sensie ze nie ma kobiet ktore maja a4 wink

A Magdalena? :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

a no fakta przepraszam Madziu :P;)

[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 22:13_________________________________________________moze jakies kandydatki na nowy baner ?? :D

[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 22:56_________________________________________________ee dobra widze ze wszyscy spia to i ja ide a co

PSTRYK !

Opublikowano
:no:
Opublikowano

Po pierwsze - nie wszyscy [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2011, 00:14_________________________________________________Po drugie - do mp3 nic nie kupuj - gdzies tam kabelek po drodze wykoluje;)

Opublikowano

aaa no ja jeszcze tylko napisze ze jest nowy level :D

czyli ciskanie pudelkami po butach i truskawkami !

ok bede pamietam rozliczymy sie za wszystko oczywiscie :)

Opublikowano

wszyscy śpią a ja z imprezy powracam :drunk::dance:

szkoda tylko że na 7 do roboty :wallbash::kwasny:

Opublikowano

siemka wszystkim jest stałe łącze jestem i ja z rańca:D

wczoraj sie na uniwerku wystałem 2 godziny tylko po to zeby zostawic prace eh....

no ten banerek to mozna by zmienić

a jak się Sebastian zapatrujesz na zeby do zdjec naszych aut dorobic w photoshopie jakieś ładne Panie :D

Opublikowano

siemka wszystkim jest stałe łącze jestem i ja z rańca:D

wczoraj sie na uniwerku wystałem 2 godziny tylko po to zeby zostawic prace eh....

no ten banerek to mozna by zmienić

a jak się Sebastian zapatrujesz na zeby do zdjec naszych aut dorobic w photoshopie jakieś ładne Panie :D

:hi: :hi: :hi:

no wszystko da rade zrobic ale ;)

nie wiem czy mamy takie fotki aut :)

zeby nie wygladalo glupio po prostu :) bo wstawic laske to nie problem tyle ze bedzie wygladac od czapy ;)

musze popatrzec w nasze zdjecia :) zdjecia 8 gb jakies 2900 sztuk ;)

Opublikowano

ten pomysł z laskami i naszymi autkami chyba nie jest zły :good: :good: i co kilka dni można by zmieniać na kolejne autko, tylko poco kombinować z wklejaniem - każdy niech weźmie swoją Panią i cyknąć kilka fotek a reszta wiary zapewne coś wybierze :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

Siemandero z rana bandziochy :kox:

Opublikowano

ten pomysł z laskami i naszymi autkami chyba nie jest zły :good: :good: i co kilka dni można by zmieniać na kolejne autko, tylko poco kombinować z wklejaniem - każdy niech weźmie swoją Panią i cyknąć kilka fotek a reszta wiary zapewne coś wybierze :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :cool1: :cool1: :cool1:

:D

Opublikowano

hehehe no pewnie tak :) tylko nie kazda chce ;)

Opublikowano

hehehe no pewnie tak :) tylko nie kazda chce ;)

ma chcieć i już :!: :!: :!: Chciałaś klubowicza A4 :!: :!: :!: już mi tu ładnie pozować i do tego uśmiechać się i sprawa załatwiona :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Witam z rana :)

Opublikowano

Panton to ja chyba tez glodny jestem :P