bartek1605 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 jak na razie się nie pochwaliła :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 a to Pusia taka ladna ?? Mniemam, że nawet bardzo, chociaż na żywo nie widziałem :kox: :kox:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 22:28_________________________________________________Generalnie nie widziałem w Gdańsku dziewczyn "nie ładnych"
Panton Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 a to Pusia taka ladna ?? Ty się nie interesuj tylko pilnuj swojej Pusi :tongue4:
Kimi Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 a to Pusia taka ladna ?? Ty się nie interesuj tylko pilnuj swojej Pusi :tongue4: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 22:42_________________________________________________Zabrzmiało co najmniej dwuznacznie :D
Bartas Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 przy jednej pusi i kot zdechnie :polew:
Kimi Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 przy jednej pusi i kot zdechnie :polew: :polew: :polew: Balansujesz na krawędzi :D
Szamek Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 a to Pusia taka ladna ?? Mniemam, że nawet bardzo, chociaż na żywo nie widziałem :kox: :kox:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 22:28_________________________________________________Generalnie nie widziałem w Gdańsku dziewczyn "nie ładnych" prawde gada, polać mu :drunk:
chriss Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 dobry ja dziś troszeczkę po grillowałem Bart ja na Sielpie wybieram się w Sobotę lub Niedziele oby pogoda tylko dopisała :gwizdanie: dobranoc
Panda z Teksasu Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 ta do roboty jasne jasne ja tam odpoczywam:D Pusia a to masz z Łodzią jakieś powiązania no bo tak Gdańsk Łódź to troche daleko zeby na spota wpadać A ja tatuaże i kolczyki trawie jak najbardziej:D
klysek Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 ta do roboty jasne jasne ja tam odpoczywam:D Pusia a to masz z Łodzią jakieś powiązania no bo tak Gdańsk Łódź to troche daleko zeby na spota wpadać A ja tatuaże i kolczyki trawie jak najbardziej:D to musze koniecznie pokazac ci swoj
Seba_LDZ Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2011 :hi: to musze koniecznie pokazac ci swoj :naughty :polew: :polew: :polew: :polew: ze tak powiem nie ma opierdalania trzeba znalezc zaklad otwarty ktory splanuje mi glowice
klysek Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 :hi: to musze koniecznie pokazac ci swoj :naughty :polew: :polew: :polew: :polew: ze tak powiem nie ma opierdalania trzeba znalezc zaklad otwarty ktory splanuje mi glowice w dniu dzisiajeszym bedzie ciezko
Rekomendowane odpowiedzi