MarianekZg Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 siemka wszystkim:) wspaniale ze juz piatek szkoda ze taka pogoda ze zaraz zasne kurde... Nie przesadzaj, zawsze może jeszcze śnieg padać :polew: :hi:
Seba_LDZ Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 ano fakt slabo jest no ale co zrobic
MarianekZg Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 ano fakt slabo jest no ale co zrobic od niedzieli znowu będzie się poprawiała pogoda :good:
Panda z Teksasu Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Dzis piatek wiadomo ze bedzie dobrze:D
klysek Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Coz byle do 15 u mnie a gdzie ty wogole robisz bo sie zastanwaim od dluzeszego czasu i nie mam zielonego pojecia
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Klysiu farciaz to nie jest zbyt trafne okreslenie co do mojej osoby patrzac na wczorajsza przygode i wczesniejsze
kanu Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 dzisiaj w robocie bym z chęcią pospał junior wczoraj w końcu miał szczepienie i marudził do 23... potem ze zmęczenia w końcu padł i usnął i spał do 6 rano dzisiaj już się nawet uśmiechał, pewnie nie pamięta kłucia nawet choć ślady jeszcze ma i pewnie go troszkę bolą
klysek Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Klysiu farciaz to nie jest zbyt trafne okreslenie co do mojej osoby patrzac na wczorajsza przygode i wczesniejsze no fakt troche nie tarfiolem :gwizdanie:
Panton Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 dzisiaj w robocie bym z chęcią pospał junior wczoraj w końcu miał szczepienie i marudził do 23... potem ze zmęczenia w końcu padł i usnął i spał do 6 rano dzisiaj już się nawet uśmiechał, pewnie nie pamięta kłucia nawet choć ślady jeszcze ma i pewnie go troszkę bolą pamięta, pamięta tylko już mu wkurwie*** przeszło
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Klysiu farciaz to nie jest zbyt trafne okreslenie co do mojej osoby patrzac na wczorajsza przygode i wczesniejsze no fakt troche nie tarfiolem :gwizdanie: jakos to przeboleje,dobra spadam na dzialke a pozniej do grybowa jak bedzie na tym zadupiu net to bede Was odwiedzal a jak nie to odezwe sie poniedzialek wtorek sroda w ktorys z tych dni
Bartas Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 a ja tez mam wolne dzis ale tylko dlatego ze katar mnie zalewa
kanu Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 pamięta, pamięta tylko już mu wkurwie*** przeszło no nic przewiozę go i + minie
Rekomendowane odpowiedzi