Panda z Teksasu Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Wy to musici lubic swoja prace ciagl usmiechnieci:) kurde zazdroszcz Wam
MarianekZg Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Wy to musici lubic swoja prace ciagl usmiechnieci:) kurde zazdroszcz Wam chyba Ty - ku..wa dopiero środa
Bruno_74 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam chciałem zauważyć, że śród też nie lubię. Dobrze, że tylko do niedzieli bo urlopik się zaczyna.
MarianekZg Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam chciałem zauważyć, że śród też nie lubię. Dobrze, że tylko do niedzieli bo urlopik się zaczyna. ty mnie jeszcze dobijaj urlopem :wallbash: ja dopiero w przyszłym roku :wallbash:
Panda z Teksasu Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 A ja dopiero urlop od 27 bruno a to bedziesz na zlocie czy juz wybywasz?
Panda z Teksasu Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 A co nie korzystales jeszcze nigdy z takiego przywileju hehe:D pracoholik naprawde:D
Seba_LDZ Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 heheh jak pracowalem na etacie to a i owszem ale to bylo ponad 4 lata temu
Panton Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 :hi: urlop ?? jaki urlop ... :> dobrze goda
MarianekZg Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 mimo tej chusteczkowej pogody, miłego dzionka dla wszystkich :good: :witch: do roboty,
Seba_LDZ Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 mega pozytywny czlowiek :D Mario :good: :good: :good: wzajemnie
kanu Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 niektórzy to widzę jak Chińczycy, oni płaczą jak mają przymusowy urlop roczny po 10 latach bez urlopu...
chriss Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 co za przygnębiająca dziś pogoda a miało być słonecznie
Rekomendowane odpowiedzi