Kimi Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 myslalem ze wiecej esek bylo idealna pogoda zeby zweryfikowac czy DJ uszczelnil mi auto Zobacz S4 B5 Avant - 1539 sztuk. Tylko 1539. To będzie dopiero klasyk kiedyś :good: ...ale żaden z tych 1539 Avantów nie trafi nigdy w moje ręce :tongue4: :tongue4:
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 myslalem ze wiecej esek bylo idealna pogoda zeby zweryfikowac czy DJ uszczelnil mi auto We'll see :> Ok, koniec przerwy, idę robić dalej
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 pare zdjec z lodzi ale to tylko z jednego miejsca z pilsudskiego naprzeciwko palmiarni
Panton Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Oooooooo kuwa ale polało... :shocked: :shocked: :blink: :blink: u mnie nic nie ma
chriss Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 lunęło troszeczkę [br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 18:04_________________________________________________ Oooooooo kuwa ale polało... :shocked: :shocked: :blink: :blink: u mnie nic nie ma do ciebie dopiero przyjdzie
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 Chlopy to tylko jedno miejsca a tak jest w wielu miejsach
chriss Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 marcindlug co wchodzilo w pakiet oswietlenia w poliftach ? na bank byly to lampki czerwone i biale w drzwiach, oswietlenie nog po otwarciu drzwi, czerwone diody w lampce podsufitki. bylo cos jeszcze ? lampki w drzwiach,oświetlenie nóg,czerwone diody w podsufitówce,podświetlane kratki na czerwono i białę podświetlenie zegarów nie pamiętam czy coś jeszcze ale to chyba wszystkono i to co Kimi pisał ściema oświetlenia wnętrza
chriss Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 :polew: :polew: :polew: dobre ja tam wole RS
Seba_LDZ Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 warszawy tez nie ominelo z tomkiem skonczylem rozmawiac doszedlem na silke zrobilem raptem 3 cwicznia i sie zaczela burza po 5 minutach napierdalania zarwal sie dach woda wlala sie do sal i zalala wszystko no i wszyscy spierdzielalipo kostki w wodzie mi sie przypomnialo ze zostawilem auto jakby na poziomie nizej niz ulica wiec pomyslalem k**wa mac bedzie zalane wypadam na ulice akurat trafil sie kumpel co mnie podwiozl ale nie dalo sie nawet podjechac na ulicach bylo tyle wody ze byly nie przejezdne wyzej niz prog w aucie polecialem z buta w wodzie po piszczele do klatki w kaltce wszystko zalane a auto z drugiej strony bloku heh mowie no k**wa bedzie powodz lece na druga strone patrze .... a tam 3 kaluze na krzyz heh ulzylo mi w aucie sucho takze hyh sie zesralem troche ale od frontu bloku w autach woda sie ponabierala
Bartas Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 na Pieknej to jak na pobojowisku, pioruny jebaly dookola jak glupie. Nawet nie oszczedzilo sie kanapie wyrzuconej przez kogos pod blokiem. Jak w nia jeblo to az podskoczyla. A ja w aucie i wyjsc nei moglem Po tym tez wyskoczylem :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 hehehehe no kurde ale niebezpiecznie jest :/ czytalem artykul jakies mlodziutkie malzenstwo wybralo sie w gory niedawno bo lubili lazic szlakami normalnie i gdzies tam w gorach zlapal ich deszcz wiec sie zatrzymali w schronisku no i wszystko gitara no ale wpadli na pomysl ze skocza do sklepu niedaleko byl wyszli i kawalek za schroniskiem piorun uderzyl prosto w niego a ze ona go trzymala za reke zgineli oboje na miejscu :/
chriss Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 no nie ciekawie jest w burze [br]Dopisany: 20 Lipiec 2011, 19:40_________________________________________________ale ja lubię popatrzeć na burze
Seba_LDZ Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Opublikowano 20 Lipca 2011 ja tez i lubie zdjecia robic lapac pioruny :D
Panton Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 hehehehe no kurde ale niebezpiecznie jest :/ czytalem artykul jakies mlodziutkie malzenstwo wybralo sie w gory niedawno bo lubili lazic szlakami normalnie i gdzies tam w gorach zlapal ich deszcz wiec sie zatrzymali w schronisku no i wszystko gitara no ale wpadli na pomysl ze skocza do sklepu niedaleko byl wyszli i kawalek za schroniskiem piorun uderzyl prosto w niego a ze ona go trzymala za reke zgineli oboje na miejscu :/ jak romantycznie
bartek1605 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 ale nawalało, piorun w drzewo obok mojej chaty trzepnął, wywrócone drzewa, połamane słupy i przez kilka godzin bez światła
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 dajcie spokoj ja teraz jechalem po lodzi to tyle aut na lawetach bez dachow ze to tragedia
Rekomendowane odpowiedzi