kanu Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 zupełnie jak z kobietami, czym fajniejsza tym droższa potem w utrzymaniu
kachnazgierz Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 zupełnie jak z kobietami, czym fajniejsza tym droższa potem w utrzymaniu i niech tak zostanie ...
chriss Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 idę na spacer może Pantona spotkam chociaż to nie jego pora na spacery [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 18:49_________________________________________________ to po co sie pakowales w zeniaczke bo na razie mnie stać a jak coś to się wymieni na ekonomiczny model [br]Dopisany: 28 Lipiec 2011, 18:50_________________________________________________
Panton Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 idę na spacer może Pantona spotkam chociaż to nie jego pora na spacery ja to 22:30-24:00
Seba_LDZ Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 no jednak sie uda stoczyc tarcze wiec przylatuje normalnie jutro wiec jak cos to moge Ci jutro kabelek powiezc
Seba_LDZ Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 spoko loko kopsnij mi tylko adres na pw jakow wieczorem podjade
chriss Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 wróciłem Panton: widziałem ten znak co gościu prze kosił faktycznie dziwnie to wygląda szkło się tez porządnie posypało i nadal nikt tego nie posprzątał :wallbash:
Panton Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 wróciłem Panton: widziałem ten znak co gościu prze kosił faktycznie dziwnie to wygląda szkło się tez porządnie posypało i nadal nikt tego nie posprzątał :wallbash: nom nic nie posprzątali bo wczoraj strzeliłem spacerek jak zawsze... i nic się nie zmieniło... a koleś pięknie przypierdzielił w ten znak bokiem i dosłownie cm go uratowały...
Panton Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 dokładnie.... ja już po spacerku.... przewietrzony, dotleniony.... więc można wracać do developerki
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 A ja się trochę" zesrałem" kolokwialnie mówiąc, jak po przejażdżce szamkowozem koło domu, bez lamp, zderzaka, maski i w dodatku z silnikiem chodzącym jak traktor (brak jeszcze rury turbo-IC), wyskoczyła mi kontrolka ciśnienia oleju...szczęście, że po dłuższej rozkmince okazało się, że kabel jest źle podłączony do czujnika
Rekomendowane odpowiedzi