klysek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ku....wa siedze sobie w pracy i che juz wychodzic do domu a tu nagle dzwoni komora patrze.... a tu dzwoni taki c**jek z Wa-wy(dyrektor) jakis tam nadzwyczajny i mi mowi panie Tomaszu przyznaliśmy panu premie i umowe na czas nieokreslony no to ja do niego p.tadeuszu to fantastycznie a on do mnie mowi "Panie Tomaszu od dzisiaj to Tadek jestm" :polew: :polew: wiec sierpień jak dla mnie zaczal sie zajekurwawybiscie :decayed: :decayed: Panie Tomaszu radzę uważać i się pilnować.... mi jak ktoś proponuje przejście na TY (oczywiście w biznesie) to zapala się pomarańczowe światełko...nie daj się złapać na marchewkę bede mial na uwadze
Seba_LDZ Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Mario hmm w sumie to nei wiem czemu nie dziala skopiuj i wklej link w przegladarce
Panton Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 w każdej z nich szatan spoczywa :punk: :evil: dokładnie.....kox na maxa.... :drool: :thumbup:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 22:38_________________________________________________ Mario hmm w sumie to nei wiem czemu nie dziala skopiuj i wklej link w przegladarce mi tam działa [br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 22:39_________________________________________________
MarianekZg Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 :hi: Mario hmm w sumie to nei wiem czemu nie dziala skopiuj i wklej link w przegladarce bangla hehehehfaktycznie cena z kosmosu - może pozłacany sprzęt w środku :decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 To ja się witam i idę ratować świat od usterek motoryzacyjnych, a przy okazji podjąć próbę ratowania elektroniki w a6, bo się k****a nie chciało poprzednim właścicielom nakryć folią i w środku m.in. moduł komfortu pływa, a widać, że nie od dzisiaj, bo normalna pleśń na płytce i przeżarte ścieżki - ciekawe, co z tego będzie
MarianekZg Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 To ja się witam i idę ratować świat od usterek motoryzacyjnych, a przy okazji podjąć próbę ratowania elektroniki w a6, bo się k****a nie chciało poprzednim właścicielom nakryć folią i w środku m.in. moduł komfortu pływa, a widać, że nie od dzisiaj, bo normalna pleśń na płytce i przeżarte ścieżki - ciekawe, co z tego będzie DJ zdolniacha jesteś - ogarniesz Myśl, o mnie Nie zależnie od tego jak TO brzmi :decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 myślę, ale nie musisz mówić komplementów, żebyśmy skończyli Twoją robotę Norah Jones Live Dont Know Why Macie na dobry początek dnia - ja właśnie dopijam kawkę i lecę
Seba_LDZ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 a czy o mnie ktos tez pomysli ?? :embarrassed: jak z kosmetykami ktos cos pomyslal ?
MarianekZg Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 a czy o mnie ktos tez pomysli ?? :embarrassed: jak z kosmetykami ktos cos pomyslal ? Seba ja myślę, dodatkowo również o twojej tzn. jakie będą efekty to kuracji odmładzającej :naughty:
klysek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 taka pogoda z doopy chyba pieprze prace na dzisiaj i ide do domu w kimono za tym komputerem spie
MarianekZg Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 czyli zmiana klysiu bo ja właśnie startuję do roboty :decayed: :witch: narka
Seba_LDZ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 a czy o mnie ktos tez pomysli ?? :embarrassed: jak z kosmetykami ktos cos pomyslal ? Seba ja myślę, dodatkowo również o twojej tzn. jakie będą efekty to kuracji odmładzającej :naughty: spoko w oko zdcjecia porobie i przed i po musze jeszcze ten plyn do przygotowania powierzchni kupic dlatego pytalem czy ktos cos chce bo ja dzisiaj to bede zamawial ...
kanu Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 a ja dziś zaufałem prognozie pogody i wybrałem się rowerkiem do roboty... co za proroki w tych TV pracują gdzie to słońce siępytam
Seba_LDZ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 heh na ursynowie w miare cieplo dojechalem do centrum pada
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zapraszam do udziału w głosowaniu na Najładniejsze zdjęcie A4 do kalendarza na rok 2010: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.885 pozdrawiam i zapraszam do nadsyłania zdjęć!
Kimi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ohayoo :hi: rkwon, ja może będę miał taki kabelek, ale musisz poczekać do soboty, jak wrócę do EL i sprawdzę, bo ten mój zdaje się z jednej strony ma mini-USB :mysli:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 hmmm chyba to nie jest mozliwe to jest kabelek firewire wiec musi miec firewire>firewire tylko moze byc z jednej male z drugiej duze usb na bank nie jakbys mial to przekaz Pantonowi bo mnie nie bedzie niestety
Rekomendowane odpowiedzi