Kimi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 hmmm chyba to nie jest mozliwe to jest kabelek firewire wiec musi miec firewire>firewire tylko moze byc z jednej male z drugiej duze usb na bank nie jakbys mial to przekaz Pantonowi bo mnie nie bedzie niestety A to nie będę miał
bartek1605 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Seba klepnij linka do tych cudeniek na lakier
Panton Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=135185.0
Seba_LDZ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 pytam ostatni raz ktos cos z kosmetykow meguiars??
Magdalenah Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 pytam ostatni raz ktos cos z kosmetykow meguiars?? ja biorę wszystko co mają .....ino w totka muszę wygrać :> witka
Seba_LDZ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 :hi: Madziu no to masz jeszcze z 15 minut zeby wygrac
Magdalenah Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 :hi: Madziu no to masz jeszcze z 15 minut zeby wygrac no obawiam się, że stąd do kolektury za daleko a losowanie chyba jakoś z wieczora
Seba_LDZ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 no bedzie bedzie zrobie zdjecia przed i po i zobaczymy czy bedzie widac roznice Bart a ta glinka jest spoko poczytalem troche i daje rade kupilem jeszcze takie ustrojstwo do usuwania smoly na ciemnych kolorach moze tak nie widac ale na jasnych widac czarne kropki wiec tez sie tego pozbedziemy ladnie no i jak jeszcze dostane lakier do paznokci od Miskow to bedzie jak ta lala :D
bartek1605 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 zobaczymy co to za szpecjał [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 19:27_________________________________________________jak chcesz to mi zostało troche mini
Bartas Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 pomaranczowy pigment do farby zabezpieczajacy Sebus
frugodh Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Seba polerki mechanicznej nie chcesz kupić? Mam na sprzedaż
MarianekZg Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 :hi: z wieczora Seba, widzę że ostro myślisz o tym :ad: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :good: :wink4: tylko żeby nie było coś w ten sposób................... :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 frugodh eee nie, mam polerke w lapach :hi: z wieczora Seba, widzę że ostro myślisz o tym :ad: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :good: :wink4: tylko żeby nie było coś w ten sposób................... :polew: heheheheeh bede z rana robil bedzie na trzezwo :D
Rekomendowane odpowiedzi