Kimi Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 no to jeszcze zostało z listy: 1. dizzel 2. skrzynia automatyczna 3. avant 4... itd Uhm, życzę szczęścia w "prostowaniu" w tych tematach :cool1: :cool1: :D :D
Panton Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 spokojnie... nie od razu zbudowano Rzym... [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 23:18_________________________________________________ panowie gdzie w łodzi/pabianicach ustawie zbieżność ?? macie jakieś sprawdzone miejsce ?? :hi: Diag-Serwis Wiesław Korczyński Łódź, ul. Wojska Polskiego 165 tel. 42 6567755
Góral.tz Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 nie orientujesz się ile taka przyjemność??? robiłem z zawieszeniem i coś wydaje mi się że mi źle zbieżność ustawili i wole sprawdzić u jakiś ludzi znających się na rzeczy
Panton Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 nie pamiętam ale ze 100zł spokojnie możesz liczyć.... wszystko zależy czy przód czy tył i przód w jakim aucie itp... zadzwoń jutro a się dowiesz
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ok 50-60 zł na stacji diagnostycznej sprawdzenie zbieżności
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ej wyrzucilo mnie z IRC-a i nie moge wejsc
klysek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 u Wieska tam gdzie Pyton ci dal namiar koszt. 100 PLN sam nie dawno u niego robilem spoko typ i zna sie na rzeczy [br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 06:22_________________________________________________Seba a do czego ten sylicon Amway-a
Seba_LDZ Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 silicon amwaya jest do polerowania furmanki znaczy sie chociaz lodke jak masz tez mozesz tym opitolic
klysek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 silicon amwaya jest do polerowania furmanki znaczy sie chociaz lodke jak masz tez mozesz tym opitolic i to dobre jest na lodke lepszy slizg bedzie ::
Panton Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 u Wieska tam gdzie Pyton ci dal namiar koszt. 100 PLN sam nie dawno u niego robilem spoko typ i zna sie na rzeczy dlatego polecam bo facet zna się i dobrze robi [br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 07:49_________________________________________________
Seba_LDZ Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 silicon amwaya jest do polerowania furmanki znaczy sie chociaz lodke jak masz tez mozesz tym opitolic i to dobre jest na lodke lepszy slizg bedzie :: no dokladnie o to chodzi ale w razie co to chyba swojego "katamarana" bym tym nie potraktowal :polew: :polew:
Magdalenah Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ohayoo :hi: Co tam jak tam? Bo ja załatwiłem sobie uuuurloooooop :yeee: :yeee: Od 13 do 21 sierpnia będę w EL :decayed: :> a ja od 12 do 15 będę nad morzem to się miniemy .... :hi:bry
Seba_LDZ Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 a ja tez bede nad morzem od 12 do 15 a Wy gdzie ?? :mysli:
klysek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ja od 12 nad morzem do 19 a pozniej weekend alkoholowy w SAMOCIĄŻKU
Kimi Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 a ja tez bede nad morzem od 12 do 15 a Wy gdzie ?? :mysli: Noo, więc jakby to powiedzieć - Wybrzeże mamy obstawione na czas mojej "nieobecności" :D
Seba_LDZ Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 heheheh a jak zastapimy Cie Kimiasz Madzia, Tomek gdzie nad to morze lecicie ?
klysek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 heheheh a jak zastapimy Cie Kimiasz Madzia, Tomek gdzie nad to morze lecicie ? Ja cisne do Jastarni
Kimi Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 heheheh a jak zastapimy Cie Kimiasz Madzia, Tomek gdzie nad to morze lecicie ? Ja cisne do Jastarni Polecam Juratę - wypasik :naughty: :naughty:
klysek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 heheheh a jak zastapimy Cie Kimiasz Madzia, Tomek gdzie nad to morze lecicie ? Ja cisne do Jastarni Polecam Juratę - wypasik :naughty: :naughty: no juz tam zesmy sie ustawili ze znajomymi ktorzy beda tam siedzec to musze juz do Jastarni walic ale w przyszlym roku czemu nie
Rekomendowane odpowiedzi