bartek1605 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 co można porobić w "łódce" przez 4-5 godzin wolnego czasu :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 co można porobić w "łódce" przez 4-5 godzin wolnego czasu :gwizdanie: Znaczy się w naszym pięknym mieście Łodzi? No nie wiem, zatankować do pełna i na luzie jakiś cruising po mieście z muzyczką i zimnym łokciem? :wink4:
klysek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 co można porobić w "łódce" przez 4-5 godzin wolnego czasu :gwizdanie: kupic 0,5 finki i spedzic milo czas w parku
Kimi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 co można porobić w "łódce" przez 4-5 godzin wolnego czasu :gwizdanie: kupic 0,5 finki i spedzic milo czas w parku ... i miło wyłapać w kły w drodze powrotnej lub jeszcze w tymże parku :D
klysek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 co można porobić w "łódce" przez 4-5 godzin wolnego czasu :gwizdanie: kupic 0,5 finki i spedzic milo czas w parku ... i miło wyłapać w kły w drodze powrotnej lub jeszcze w tymże parku :D najlepiej jak bys przed spozyciem wzial od Kimiasza krem tedy jak by chcieli czegos wiecej to podaj im kremik i bedzie gitarra i 5h zleci az milo
Kimi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 co można porobić w "łódce" przez 4-5 godzin wolnego czasu :gwizdanie: kupic 0,5 finki i spedzic milo czas w parku ... i miło wyłapać w kły w drodze powrotnej lub jeszcze w tymże parku :D najlepiej jak bys przed spozyciem wzial od Kimiasza krem tedy jak by chcieli czegos wiecej to podaj im kremik i bedzie gitarra i 5h zleci az milo :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 22:19_________________________________________________Dobra, idę odespać nockę spędzoną w YnterSyty z Bielska do Władysławowa, na razie
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 No i cóż tu zrobić gdy następny dzień w pracy przedemną i nic nie sprawi bym uniknoł tej roboty:P
MarianekZg Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 No i cóż tu zrobić gdy następny dzień w pracy przede mną i nic nie sprawi bym uniknął tej roboty:P :no: :hi:
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 :hi: witam czas zawijac zaraz do roboty[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 06:40_________________________________________________dobra spadam do leczycy potem piotrkow i na koniec belchatow, juz mi sie nie chce
MarianekZg Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 :hi: witam czas zawijac zaraz do roboty[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 06:40_________________________________________________dobra spadam do leczycy potem piotrkow i na koniec belchatow, juz mi sie nie chce Tomciu a nie lepiej najpierw Piotrków, Bełchatów i na koniec bokami,przez Pabianice, Aleksa do Łęczycy :mysli: czasowo chyba szybciej
Seba_LDZ Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 :hi: kurde bez kompa w domu to jak bez reki Bartek hmmm mowisz ze zrobisz mi zaprawki a ja Tobie polerke :mysli: mysle ze moge sie nad tym powaznie zastanowic :naughty: Bruno tak mysle ze ok 150 zl wyjdzie ale oczywiscie starczy spokojnie na kilka gruntownych myc i polerowan
kanu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 witam po weekendzie tak tak wczoraj miałem wolne
Seba_LDZ Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 :hi: witam po weekendzie tak tak wczoraj miałem wolne infosys rozpieszcza [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 08:54_________________________________________________Baaaaaaaaaaaaaaaaarteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek Nie można wysłać PW do 'bartek1605', limit PW osiągnięty
Rekomendowane odpowiedzi