bartek1605 Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 powiedzcie mi typasy jakie sa oznaki jak kostka stacyjki zaczyna sie pieprzyc bo dzisiaj odpalam pazdziocha zapalil elegancko ale .... ja do wlaczania kierunkiow a tu ch*** ale lekko kluczyk dotknalem i wszytsko gitarra no to dawaj od nowa zagasilem zapalilem go i znowu kierunki nic caly klimatronik pupa wiec kluczyk lekko tak jak bym go lekko prtzekrecil w tyl i wszytsko bangla jak talalaal i co to kuzwa moze byc spręzyna w bębenku poszła się je....chać
klysek Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 powiedzcie mi typasy jakie sa oznaki jak kostka stacyjki zaczyna sie pieprzyc bo dzisiaj odpalam pazdziocha zapalil elegancko ale .... ja do wlaczania kierunkiow a tu ch*** ale lekko kluczyk dotknalem i wszytsko gitarra no to dawaj od nowa zagasilem zapalilem go i znowu kierunki nic caly klimatronik pupa wiec kluczyk lekko tak jak bym go lekko prtzekrecil w tyl i wszytsko bangla jak talalaal i co to kuzwa moze byc spręzyna w bębenku poszła się je....chać tzn. :mysli: prosciej panocku prosciej
Seba_LDZ Opublikowano 13 Września 2011 Autor Opublikowano 13 Września 2011 marcin bylo to juz ale i tak jest w pyte :good: :good: :good: :good: :good: :slina: :slina:
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 Seba Ty chyba ten filmik wrzucales, dobrze pamietam?
Bruno_74 Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 Witam. Mam takie szybkie pytanko do kolegów. Według marcinadluga i etki moja pompa paliwa to E80 919 051 CJ ( nie wiem jak sie tego dopatrzył ale mi za cholere w etce tak nie wychodzi). Ale pomijając, mam do kupienia używkę, oryginał audi wyciągniętą z TT 150km. o numerze 8L0 919 051 N. Z wyglądu niby to samo, pytanie brać czy nie ?
MarianekZg Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 Ohayoo :hi: O, widzę Panton, że wraca temat spalania :wink4: Ja już z Tobą na ten temat więcej nie będę dyskutował :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: :decayed: BTW, notuję sobie od pierwszego tankowania Ady wszystkie wizyty na stacjach benzynowych: kiedy, ile i za ile wlałem, ile przejechałem od zapalenia się rezerwy do zapalenia i takie tam. Jak na razie średnią mam jak w mordę strzelił 10.4 l na 100 km (z czego około 10-15% dotychczasowego dystansu to były trasy) Kimi odnośnie notowania wydatków na auto :wink4: :good: http://www.motostat.pl/
marcindlug Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 marcin bylo to juz ale i tak jest w pyte :good: :good: :good: :good: :good: :slina: :slina: ale ja wiem ze to bylo... niemniej jednak sam widzisz ze za kazdym razem jak to ogladasz dzien robi sie fajniejszy
Kimi Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 Ohayoo :hi: O, widzę Panton, że wraca temat spalania :wink4: Ja już z Tobą na ten temat więcej nie będę dyskutował :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: :decayed: BTW, notuję sobie od pierwszego tankowania Ady wszystkie wizyty na stacjach benzynowych: kiedy, ile i za ile wlałem, ile przejechałem od zapalenia się rezerwy do zapalenia i takie tam. Jak na razie średnią mam jak w mordę strzelił 10.4 l na 100 km (z czego około 10-15% dotychczasowego dystansu to były trasy) Kimi odnośnie notowania wydatków na auto :wink4: :good: http://www.motostat.pl/ Jakoś wolę tradycyjne metody :gwizdanie:
marcindlug Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 E80 919 051 CJ jestes pewien ze taki ci wyslalem ? w takim razie musialem miec jakies glupoty w schowku i jak wklejalem to sie nie upewnilem ze poprawny wklejam 8E0 906 087 N
Seba_LDZ Opublikowano 13 Września 2011 Autor Opublikowano 13 Września 2011 marcin bylo to juz ale i tak jest w pyte :good: :good: :good: :good: :good: :slina: :slina: ale ja wiem ze to bylo... niemniej jednak sam widzisz ze za kazdym razem jak to ogladasz dzien robi sie fajniejszy zgadza sie juz 5 razy to dzis ogladalem :naughty: :good: :good:
MarianekZg Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 Pany ja tak z innej beczki Jakie są koszta przy ściąganiu auta z zagranicy :?: :?: Tj. ile mniej więcej trzeba doliczyć do kosztów :?: :?:
klysek Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 Pany ja tak z innej beczki Jakie są koszta przy ściąganiu auta z zagranicy :?: :?: Tj. ile mniej więcej trzeba doliczyć do kosztów :?: :?: podlaczam sie do zapytania sciagniemy cos razem bedzie taniej
Seba_LDZ Opublikowano 13 Września 2011 Autor Opublikowano 13 Września 2011 hmmm nie wiem czy sie nei zmienilo ale spokojnie musisz liczyc tak jak ja swoje sciagalem w granicach 1200 -1400 zl czyli akcyzy nie akcyzy nr tymczasowe tlumaczenie dokumentow jakies podatki i rejestracja w polsce calosc da sie ogarnoac w max 14 dni w sensie zalatwiania formalnosci 7 dni akcyza w celnym [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 17:47_________________________________________________to tez jest wszystko oczywiscie zalezne od wartosci rynkowej auta maja taka ksiazeczke idziesz na rozmowe z celnikiem pyta sie a po co ci takie auto a czemu takie a nie inne a skad pieniazki na to jak na spowiedzi u dzielnicowego i na koncu porownuja cene z Twojego papierka z umowa zakupu z ksiazeczka z cenami rynkowymi danego modelu i rocznika i nie ma chusteczki zeby zanizyc cene bo nic to nie da tzn jesli rynkowa bedzie 40 000 pln a na umowie masz wpisane 20 000 to sie przyczepia no bo walek jak nic jesli auto na chodzie i wogole cod malina wiec mozna zanizac ale znosnie w granicach rozsadku bo od tej sumy placi sie akcyze
MarianekZg Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 http://www.maxior.pl/film/156512/Japonski_VIP_Car na grubasa :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 13 Września 2011 Autor Opublikowano 13 Września 2011 no to sie rozpisalem i mnie olali no heheh ta troche kogos ponieslo z katem tych kol
bartek1605 Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 ciekawa lektura http://motofinanse.pl/import-samochodow
MarianekZg Opublikowano 13 Września 2011 Opublikowano 13 Września 2011 hmmm nie wiem czy sie nei zmienilo ale spokojnie musisz liczyc tak jak ja swoje sciagalem w granicach 1200 -1400 zl czyli akcyzy nie akcyzy nr tymczasowe tlumaczenie dokumentow jakies podatki i rejestracja w polsce calosc da sie ogarnoac w max 14 dni w sensie zalatwiania formalnosci 7 dni akcyza w celnym [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 17:47_________________________________________________to tez jest wszystko oczywiscie zalezne od wartosci rynkowej auta maja taka ksiazeczke idziesz na rozmowe z celnikiem pyta sie a po co ci takie auto a czemu takie a nie inne a skad pieniazki na to jak na spowiedzi u dzielnicowego i na koncu porownuja cene z Twojego papierka z umowa zakupu z ksiazeczka z cenami rynkowymi danego modelu i rocznika i nie ma chusteczki zeby zanizyc cene bo nic to nie da tzn jesli rynkowa bedzie 40 000 pln a na umowie masz wpisane 20 000 to sie przyczepia no bo walek jak nic jesli auto na chodzie i wogole cod malina wiec mozna zanizac ale znosnie w granicach rozsadku bo od tej sumy placi sie akcyze :notworthy: jak już to coś do 20.000 max - tj. na gotowo, po wszystkich opłatach
Seba_LDZ Opublikowano 13 Września 2011 Autor Opublikowano 13 Września 2011 aa zlukalem tak na syzbko co Bartek podeslal zgadza sie wszystko zapomnialem o oplacie recyklingowej 500 zl czyli w 2000 sie zamkniesz przy kwocie 17 000 to wyjdzie sporo mniej napewno
Rekomendowane odpowiedzi