Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiedzcie mi typasy jakie sa oznaki jak kostka stacyjki zaczyna sie pieprzyc :mysli: bo dzisiaj odpalam pazdziocha zapalil elegancko ale .... ja do wlaczania kierunkiow a tu ch*** :disgust: ale lekko kluczyk dotknalem i wszytsko gitarra no to dawaj od nowa zagasilem zapalilem go i znowu kierunki nic caly klimatronik pupa wiec kluczyk lekko tak jak bym go lekko prtzekrecil w tyl i wszytsko bangla jak talalaal i co to kuzwa moze byc :mysli:

spręzyna w bębenku poszła się je....chać

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

powiedzcie mi typasy jakie sa oznaki jak kostka stacyjki zaczyna sie pieprzyc :mysli: bo dzisiaj odpalam pazdziocha zapalil elegancko ale .... ja do wlaczania kierunkiow a tu ch*** :disgust: ale lekko kluczyk dotknalem i wszytsko gitarra no to dawaj od nowa zagasilem zapalilem go i znowu kierunki nic caly klimatronik pupa wiec kluczyk lekko tak jak bym go lekko prtzekrecil w tyl i wszytsko bangla jak talalaal i co to kuzwa moze byc :mysli:

spręzyna w bębenku poszła się je....chać

tzn. :mysli: :mysli: prosciej panocku prosciej :polew:
Opublikowano

marcin bylo to juz ale i tak jest w pyte :D:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good::slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

Seba Ty chyba ten filmik wrzucales, dobrze pamietam?

Opublikowano

nie nei ja Frugodh :D

Opublikowano

Witam. Mam takie szybkie pytanko do kolegów. Według marcinadluga i etki moja pompa paliwa to E80 919 051 CJ ( nie wiem jak sie tego dopatrzył ale mi za cholere w etce tak nie wychodzi). Ale pomijając, mam do kupienia używkę, oryginał audi wyciągniętą z TT 150km. o numerze 8L0 919 051 N. Z wyglądu niby to samo, pytanie brać czy nie ?

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

O, widzę Panton, że wraca temat spalania :wink4: :wink4: :wink4:

Ja już z Tobą na ten temat więcej nie będę dyskutował :gwizdanie: :gwizdanie:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

BTW, notuję sobie od pierwszego tankowania Ady wszystkie wizyty na stacjach benzynowych: kiedy, ile i za ile wlałem, ile przejechałem od zapalenia się rezerwy do zapalenia i takie tam.

Jak na razie średnią mam jak w mordę strzelił 10.4 l na 100 km :P (z czego około 10-15% dotychczasowego dystansu to były trasy)

Kimi odnośnie notowania wydatków na auto :wink4: :wink4: :good: :good:

http://www.motostat.pl/

Opublikowano

marcin bylo to juz ale i tak jest w pyte :D:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good::slina: :slina: :slina: :slina:

ale ja wiem ze to bylo... niemniej jednak sam widzisz ze za kazdym razem jak to ogladasz dzien robi sie fajniejszy :D

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

O, widzę Panton, że wraca temat spalania :wink4: :wink4: :wink4:

Ja już z Tobą na ten temat więcej nie będę dyskutował :gwizdanie: :gwizdanie:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

BTW, notuję sobie od pierwszego tankowania Ady wszystkie wizyty na stacjach benzynowych: kiedy, ile i za ile wlałem, ile przejechałem od zapalenia się rezerwy do zapalenia i takie tam.

Jak na razie średnią mam jak w mordę strzelił 10.4 l na 100 km :P (z czego około 10-15% dotychczasowego dystansu to były trasy)

Kimi odnośnie notowania wydatków na auto :wink4: :wink4: :good: :good:

http://www.motostat.pl/

Jakoś wolę tradycyjne metody :gwizdanie:

Opublikowano

E80 919 051 CJ

jestes pewien ze taki ci wyslalem ? w takim razie musialem miec jakies glupoty w schowku i jak wklejalem to sie nie upewnilem ze poprawny wklejam :(

8E0 906 087 N

brunog.jpg

Opublikowano

ale ja wiem ze to bylo... niemniej jednak sam widzisz ze za kazdym razem jak to ogladasz dzien robi sie fajniejszy :D

zgadza sie :D juz 5 razy to dzis ogladalem :naughty: :naughty: :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

Pany ja tak z innej beczki :wink4:

Jakie są koszta przy ściąganiu auta z zagranicy :?: :?:

Tj. ile mniej więcej trzeba doliczyć do kosztów :?: :?: :mysli:

Opublikowano

Pany ja tak z innej beczki :wink4:

Jakie są koszta przy ściąganiu auta z zagranicy :?: :?:

Tj. ile mniej więcej trzeba doliczyć do kosztów :?: :?: :mysli:

podlaczam sie do zapytania :decayed: sciagniemy cos razem bedzie taniej :)
Opublikowano

hmmm

nie wiem czy sie nei zmienilo ale spokojnie musisz liczyc tak jak ja swoje sciagalem w granicach 1200 -1400 zl

czyli akcyzy nie akcyzy nr tymczasowe tlumaczenie dokumentow jakies podatki i rejestracja w polsce calosc da sie ogarnoac w max 14 dni

w sensie zalatwiania formalnosci 7 dni akcyza w celnym [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 17:47_________________________________________________to tez jest wszystko oczywiscie zalezne od wartosci rynkowej auta maja taka ksiazeczke

idziesz na rozmowe z celnikiem pyta sie a po co ci takie auto a czemu takie a nie inne a skad pieniazki na to

jak na spowiedzi u dzielnicowego i na koncu porownuja cene z Twojego papierka z umowa zakupu z ksiazeczka

z cenami rynkowymi danego modelu i rocznika :) i nie ma chusteczki zeby zanizyc cene bo nic to nie da tzn jesli

rynkowa bedzie 40 000 pln a na umowie masz wpisane 20 000 to sie przyczepia no bo walek jak nic :)

jesli auto na chodzie i wogole cod malina wiec mozna zanizac ale znosnie w granicach rozsadku :) bo od tej sumy placi

sie akcyze :)

Opublikowano

no to sie rozpisalem i mnie olali no :P

heheh ta troche kogos ponieslo z katem tych kol :)

Opublikowano

hmmm

nie wiem czy sie nei zmienilo ale spokojnie musisz liczyc tak jak ja swoje sciagalem w granicach 1200 -1400 zl

czyli akcyzy nie akcyzy nr tymczasowe tlumaczenie dokumentow jakies podatki i rejestracja w polsce calosc da sie ogarnoac w max 14 dni

w sensie zalatwiania formalnosci 7 dni akcyza w celnym [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2011, 17:47_________________________________________________to tez jest wszystko oczywiscie zalezne od wartosci rynkowej auta maja taka ksiazeczke

idziesz na rozmowe z celnikiem pyta sie a po co ci takie auto a czemu takie a nie inne a skad pieniazki na to

jak na spowiedzi u dzielnicowego i na koncu porownuja cene z Twojego papierka z umowa zakupu z ksiazeczka

z cenami rynkowymi danego modelu i rocznika :) i nie ma chusteczki zeby zanizyc cene bo nic to nie da tzn jesli

rynkowa bedzie 40 000 pln a na umowie masz wpisane 20 000 to sie przyczepia no bo walek jak nic :)

jesli auto na chodzie i wogole cod malina wiec mozna zanizac ale znosnie w granicach rozsadku :) bo od tej sumy placi

sie akcyze :)

:notworthy: :notworthy:

jak już to coś do 20.000 max - tj. na gotowo, po wszystkich opłatach :wink4:

Opublikowano

aa zlukalem tak na syzbko co Bartek podeslal zgadza sie wszystko :)

zapomnialem o oplacie recyklingowej 500 zl czyli w 2000 sie zamkniesz :)

przy kwocie 17 000 to wyjdzie sporo mniej napewno :)