Panton Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 nieźle się tam bawią :gwizdanie: może troszku lepsza jakość http://tvnplayer.pl/odcinek,superwizjer---kittel-i-jabrzyk-przedstawiaja,zabojcy-z-maczetami,S00E00,3670,autoplay.html Install Microsoft Silverlight
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 widzialem w tv to wlasnie heh kurde na bogato tam jada a ja w przyszly weekend w krakowie bede Bartas taaaaa spoko sexofon mimo iz zainstalowalem tego j**anego silvera i tak mi to nie dziala
chriss Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 nieźle się tam bawią :gwizdanie: może troszku lepsza jakość http://tvnplayer.pl/odcinek,superwizjer---kittel-i-jabrzyk-przedstawiaja,zabojcy-z-maczetami,S00E00,3670,autoplay.html ja dziękuje za taką zabawę też w TV oglądalem [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 21:22_________________________________________________ Ксюня Алимпиева Dj fajny saksofon bardzo fajny
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 solówka na saxofonie mi się nie podobała, dzioucha już bardziej, ale qrde, nie mój typ
marcindlug Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 typ typem ale zla nie jest King Fantastic - Why Where What (HD video)
Panton Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 widzialem w tv to wlasnie heh kurde na bogato tam jada a ja w przyszly weekend w krakowie bede Bartas taaaaa spoko sexofon mimo iz zainstalowalem tego j**anego silvera i tak mi to nie dziala prawda jest zupełnie inna niż ta przedstawiana przez za***iste media TVN.... tam się nie bili żadni kibole tylko dwie grupy przestępcze, które walczą o rynek zbytu dragów itp. wynalazków.... ostatnio bardzo modna jest nagonka na kibiców.... i z maczetami poszli go wystraszyć - oczywiście.... nie chcieli go zabić jak wypowiedział się inteligentny piesek...... Jeszcze nie wdziałem by kibole nawalali się na maczety... na pały, łańcuchy nawet siekiery OK ale nie na maczety... Tylko to jest tak jakbyśmy z Sebkiem nastukali jakiemuś kolesiowi.... Pan Policjant zapyta się "Kibicujecie komuś?" W sumie nikomu ale jak już to np ŁKS. Ahaaa...... Kibice ŁKSu pobili kibica Widzewa..... LOL pierdolnąć można ze śmiechu jak się ogląda takie "gorące tematy".... "pod napięciem", "super wizjer", "sprawa dla reportera", "prosto z Polski" itd..... wszędzie z gówna zrobią sensację i obrócą kota ogonem aby tylko się sprzedało Mam sporo znajomych w Krakowie - i nawet Nowa Huta..... jest tam spokojniej niż w Łodzi.
Panton Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 V8 3.7 benzyna - co to za silnik.... ma ktoś jakieś info.. (?)
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 typ typem ale zla nie jest King Fantastic - Why Where What (HD video) Marcin szacuneczek juz laduje ten teledysk do mnie do auta obowiazkowo :D : Panton wiesz co ja to bym podzielil na dwa nie az tak skrajnie jak ty cos w tym jest tzn wielu pseudokibicow bo to nie to samo co kibic to po prostu gangsterki przychodza na mecze sa kibicami zeby pod przykrywka robic swoje deale a przez to wchodza gleboko w srodowiska kiboli a co za tym idzie maja sprzymierzencow czyli jakby na to nie patrzec pozniej pseudokibice organizuja grupy przestepcze i w ramach tego ze jeden typek ma dobre deale na danej dzielnicy i trzyma zalozmy z klubem ktory na tej dzielnicy jest "wyznawany" i na tym to polega ale tak jak widziales w materiale kibice tez lataja z maczetami ja w sobote jadac przez osiedle mijalem typka ktory lecial z siekiera heheheh nad dinalem na paderewskiego [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 23:04_________________________________________________dodam ze byla 14 godzina w sobote bialy dzien
Panton Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Ooooo kuwa..... ostro w tej Wawie... ps: coś w tym jest co napisałeś ale dla mnie rasowy kibic to takie typki w dresach.... oni takimi audicami nie latają tylko tramwajami śmigają....
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Kto chce na weekend nad morze śmignąć?
Panton Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 ps2: Hmmmmmm.......... to w Łodzi takie akcje????? (Paderewskiego.... sobota) :shocked: :shocked:
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 Ooooo kuwa..... ostro w tej Wawie... ps: coś w tym jest co napisałeś ale dla mnie rasowy kibic to takie typki w dresach.... oni takimi audicami nie latają tylko tramwajami śmigają.... hehe no tak audice jak w materiale z powietrza sie nei wziely Ty to nie bylo w warszawie tylko w lodzi na moim osiedlu na piastowie [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 23:28_________________________________________________no dokladnie
Panton Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 kurde...... ładnie... A jakby ktoś chciał w sobotę do Częstochowy na wycieczkę to mogę zabrać.
chriss Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 ja moge w sobote do opoczna jutro u mnie na podwórku przy Narutowicza będą kręcić jakieś sceny do filmu, jakiegoś serialu. Musiałem z pod klatki auto przestawić by nie przeszkadzało a myślałem ze niunia w serialu wystąpi
Panton Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 chriss jak droga Radom---->Opoczno ? [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 00:07_________________________________________________ pytanie drugie...PYK'a ktoś?
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 pyknąłem jednego drinka, więc styknie
chriss Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 chriss jak droga Radom---->Opoczno ? droga jest ładna do samego Opoczna tylko zawsze było wahadełko w Przygłowie bo most budują dalej w strone Radomia to nie wiem bo z rok nie jechałem .
Seba_LDZ Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 a mnie cos rypie na watrobie zdycham
Rekomendowane odpowiedzi