Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

można tylko co :mysli:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja już PYK'nąłem :tongue4:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

a nawet się na spocie nie widzieliśmy;p Wszamałem dwa kotlety i przyjechałem rowerkiem;D A jak Twój czas operacyjny w-wa - ldz, Seba?

Opublikowano

yy dzisiaj ze 3,5 godzinki jak w morde strzelil ;)

Opublikowano

Powitać. Nie lubię poniedziałków, szczególnie tych po spocie kiedy się dowiaduję, że będę parę stówek w plecy. :angry: :angry: :wallbash::thumbdown:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 07:42_________________________________________________a co Ci znow pare stowek wcignie ?
Opublikowano

Powitać. Nie lubię poniedziałków, szczególnie tych po spocie kiedy się dowiaduję, że będę parę stówek w plecy. :angry: :angry: :wallbash::thumbdown:

nie pozostaje nic innego jak podlatywać tak ja DJ wczoraj - rowerem :decayed: :decayed: :decayed:

Ale tak na poważnie to chyba nikt nie lubi się dowiadywać o dodatkowych kosztach :kwasny: :kwasny: :kwasny:

Opublikowano
:hi: ...No to idziemy zmieniać witkowe zawieszenie. Bruno - przesiadaj się na rower i sobie za kilka dni lambdę kupisz :wink4:
Opublikowano

:hi:

rower dobra sprawa... :good:

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Kurde, przez weekend miałem taki zapierdziel w domu, że nawet nie miałem chwilki na włączenie kompa :confused4:

Ale za to w sobotę zrobiłem Adzie przegląd. Jedyne, co wyszło, to różnica w sile hamowania kół na przedniej osi (lewe słabiej), spowodowane kończącymi się klockami i lekko przysmażoną lewą tarczą (czyżby stał zacisk? :mysli: )

I niech mi teraz ktoś powie, że Audi A4 z 1996 roku to "złom" :D

Opublikowano

jak tak dalej będzie paliwo drożało to niedługo wszyscy się przesiądziemy na rowery :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 11:32_________________________________________________Kimi pewnie tłoczek trzeba przeczyścić :cool1:

albo wymienić :decayed: chyba że zacisk korozja wpier%$la :mysli:

Opublikowano

a płyn hamulcowy to był kiedy wymieniany?

[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 12:32_________________________________________________

jak tak dalej będzie paliwo drożało to niedługo wszyscy się przesiądziemy na rowery :polew: :polew: :polew:

nie ma co się śmiać..... ceny paliwa w tym naszym kraju kwitnącej lipy są z kosmosu.... :wallbash:

Opublikowano

No sa niestety jak jeszcze podskocza to pierdziele tramwaj i nara...

Chociaz nie wyobrazam sobi jakos tego:D tramwaj do pracy po pracy do kobiety tramwaj od niej do siebie tez masakra:D chyba ze sie zamieszka to tylko praca dom:D

Opublikowano

5.25 on w warszawie :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Jeżeli według etki dobrze sprawdziłem to sedemset. ja pier**le