chriss Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Jeżeli według etki dobrze sprawdziłem to sedemset. ja pieprze co sedemset.
Seba_LDZ Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 fajna biala suczka kurde i cena przyzwoita
chriss Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Lambada a skąd wiesz że to lambada najpierw musisz sprawdzić czy jest uszkodzona bo błąd sondy nie koniecznie musi oznaczać uszkodzenie samej sondy
bartek1605 Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 wywołam zamieszanie ale i tak bardziej podoba mi się Miśkowy paździoch od tego białasa :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 wywołam zamieszanie ale i tak bardziej podoba mi się Miśkowy paździoch od tego białasa :gwizdanie: czemu zamieszanie ta biała "Suka" jest naprawdę zacna :slina:
chriss Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 przyłącze się do wypowiedzi przedmówcy,ale przecież o gustach się nie dyskutuje
Kimi Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Siemano O jakiej białej suczce mowa? :naughty: A propos suczek... Dzisiaj byłem pierwszy raz na siłowni :decayed: Pomijając sam fakt, to że tak powiem, laseczki ćwiczące dookoła niczego sobie :kox: Ale kurde fajnie było, pierwsze koty za płoty, teraz tylko konsekwencja i może w przyszłym roku już nie będę mógł się schować za znakiem drogowym :decayed:
kajoTomaszów Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Kimi dobrego partnera sobie znajdź, co by regularnie z Tobą ćwiczył i pomagał dźwigać :gwizdanie: a propos go kartów o której godzinie?
Kimi Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Kimi dobrego partnera sobie znajdź, co by regularnie z Tobą ćwiczył i pomagał dźwigać :gwizdanie: a propos go kartów o której godzinie? kajo cięzko, bo ja tu w tym GD sam jak palec :confused4: Karty na razie to otwarta sprawa, bo musimy zgrać termin, żeby wszystkim pasowało.
Seba_LDZ Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 Kimi spoko ja tam sam tez chodze kwestia motywacji pozniej poznasz troche ludzi trenerow i bedzie Ci sie milej chodzilo potem pocisniesz jakas kreatyne zastrzyki w dupsko i bedziesz koksu :polew:
Kimi Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Kimi spoko ja tam sam tez chodze kwestia motywacji pozniej poznasz troche ludzi trenerow i bedzie Ci sie milej chodzilo potem pocisniesz jakas kreatyne zastrzyki w dupsko i bedziesz koksu :polew: Ja nie chcę być koksem, wystarczy mi, że mnie wiatr nie będzie przewracał :D :D
Seba_LDZ Opublikowano 26 Września 2011 Autor Opublikowano 26 Września 2011 hahah to wcinaj codziennie przed snem kilogram kartofli z dwiema torebkami ryzu gwarantuje Ci ze przez miesiac zrobisz mase w chust masy
Kimi Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 hahah to wcinaj codziennie przed snem kilogram kartofli z dwiema torebkami ryzu gwarantuje Ci ze przez miesiac zrobisz mase w chust masy :polew: :polew: Wszystko po kolei :naughty:
Panda z Teksasu Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 widze Kimi chce zostać koksem
MarianekZg Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 to paliwo to naprawdę MMMMMMMMaaaaaaassssssssaaaaaaaaakkkkkkrrrrrrraaaaaaa :evil: BTW :slina: http://otomoto.pl/audi-a4-1-9tdi-navi-biala-tuning-xenon-C20833099.html Kimi o tą "Suczkę" chodziło :naughty: BTW :hi: Rebjata :decayed:
klysek Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 08:22_________________________________________________ziemniaczki z ryzem daja efekt 1 miesiac i wygladasz jak 3 letni amerykanin wychodowany na mc'donaldzie a pozniej sztangiefka i caly czas do przodu ja wytrzymalem 1 miesiac ;( [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 08:24_________________________________________________mnie na 99% prosze zapisac na karty razem z moja luba juz teraz zakonczylem sezon dzialkowy i pora poprawic grekfencje spotowa bo cosik ostatnio na bakier stoje
Rekomendowane odpowiedzi