MarianekZg Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Seba ma nadzieję, że na imprę pojechałeś założyłeś na drogę powrotną wziąłeś ze sobą parę groszy i będziecie bawić się przy porządnym sprzęcie lub ewentualnie a na rano przygotowałeś się odpowiednio :> :good: :decayed: [br]Dopisany: 15 Październik 2011, 23:22_________________________________________________ chrissu chyba masz rację
chriss Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 no i kartki na paliwo by móc zatankować swą gablotę oczywiście Etyliną 78 (niebieską) pamiętacie bo ja Tak
MarianekZg Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 no i kartki na paliwo by móc zatankować swą gablotę oczywiście Etyliną 78 (niebieską) pamiętacie bo ja Tak nawet pamiętam jak pachniała :kox:
chriss Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 komarka tankowałem :polew: jeszcze się mieszało z Luxem w takim blaszanym mieszalniku
Panton Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 kurde średnio pamiętam te kartki :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 komarka tankowałem :polew: jeszcze się mieszało z Luxem w takim blaszanym mieszalniku nie miałem komarka ale pamiętam porywaczki dzieci :decayed: ku....a :doh1: :doh1: :doh1: jaki ja stary jestem :polew: [br]Dopisany: 15 Październik 2011, 23:37_________________________________________________ kurde średnio pamiętam te kartki :gwizdanie: ja pamiętam jak dostałem od Ś.P. Matuli taką kartkę z powiastką - "Stój synek w kolejce, jak podasz to pani odetnie, poda ci np. cukier i będzie gitez majonez"
Panton Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 były czasy....... ale Turbówki zbierałem - tam była podana max prędkość.... wiadomo, te najszybsze były najcenniejsze
chriss Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 też sie wystałem po cukier :polew: mnie straszyli jeszcze pocztówki zbierałem
MarianekZg Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 też sie wystałem po cukier :polew: mnie straszyli jeszcze pocztówki zbierałem no, taką Wołgą latał mój wujo na TAXI po Łodzi z numerem bocznym "3" - trzecia taxi w Łodzi
chriss Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 i musiałem prenumerować takie pismo Kraj Rad pamiętacie :?: Dobra Towarzysze ja to uciekam w kokon
MarianekZg Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 smol widzisz dowiesz się coś o A4 a i jeszcze troszkę historii liźniesz :tongue4: :polew: :polew:
MarianekZg Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 i musiałem prenumerować takie pismo Kraj Rad pamiętacie :?: Dobra Towarzysze ja to uciekam w kokon ja tego nie czytałem :polew: [br]Dopisany: 15 Październik 2011, 23:59_________________________________________________ smol widzisz dowiesz się coś o A4 a i jeszcze troszkę historii liźniesz :tongue4: :polew: :polew: no był i znikł :polew: no ja też będę po woli uciekał :cool1: Pantonik Terminatorze Miłej nocki i do zobaczyska jutro tj. dzisiaj
Panton Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 co ciekawego.... w tamtych czasach gdzie nic nie było wychodziło tyle developerów w różnych dziedzinach a teraz, że tak to określę młodzi (obecne gimnazjum) formatują sobie łepetynki jakimś gównem w TV czy uważają za osiągnięcie zgranie mp3 z pendriva [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 00:04_________________________________________________przy obecnie dostępnych możliwościach o internecie nawet nie wspomnę wychodzi tyle kretynów na świat... a wtedy nic nie było i ilu developerów wyszło.... ciekawa zależność... [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 00:06_________________________________________________Uuuuuuuuuuu to już wszyscy w kimę uciekają....
MarianekZg Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 co ciekawego.... w tamtych czasach gdzie nic nie było wychodziło tyle developerów w różnych dziedzinach a teraz, że tak to określę młodzi (obecne gimnazjum) formatują sobie łepetynki jakimś gównem w TV czy uważają za osiągnięcie zgranie mp3 z pendriva [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 00:04_________________________________________________przy obecnie dostępnych możliwościach o internecie nawet nie wspomnę wychodzi tyle kretynów na świat... a wtedy nic nie było i ilu developerów wyszło.... ciekawa zależność... [br]Dopisany: 16 Październik 2011, 00:06_________________________________________________Uuuuuuuuuuu to już wszyscy w kimę uciekają.... Pantonik powiem Ci szczerze, że też się ostatnio nad tym zastanawiałem - takie luźne rozmyślanie - zupełnie nie w mojej branży i mam podobne wnioski Jeszcze raz - Miłej nocki :good: Melduję, że się odmeldowuję
Bartas Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Pantonik powiedz mi jak moj kluczyk :gwizdanie:
Panda z Teksasu Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 a ja te gumy TURBO tylko pamiętam hehe
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 :hi: dzis chociaz slonce przywitalo rano[br]Dopisany: 16 Październik 2011, 09:26_________________________________________________ja pamietam TURBO i te z Kaczorem Donaldem
Rekomendowane odpowiedzi