Seba_LDZ Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 dobrze gadasz Seba to samo napisalem ban .... a uciszenie dla Lukasa eh ..zostali uciszeni na miesiąc i jaka tu sprawiedliwość a kto został? daj lina........ powinien być dla Malika jak chuuuj dokladnie popieram uszukiwacza mowimy stanowcze nie !
chriss Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 dobrze gadasz Seba to samo napisalem ban .... a uciszenie dla Lukasa eh ..zostali uciszeni na miesiąc i jaka tu sprawiedliwość a kto został? daj lina........ powinien być dla Malika jak chuuuj dokladnie popieram uszukiwacza mowimy stanowcze nie ! masz lina Pontonhttp://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=227392.150
Seba_LDZ Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 kurde tak czy siak ja tez bym tak zalatwil sprawe i tyle ...
Panton Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Cooo? jeden oszukał, wprowadził w błąd Admina przez co niewinna osoba została zablokowana i dostał uciszenie na jeden miesiąc?????????????????????????? A chłopak który założył konto i nie pozwolił by sprawa została zamieciona pod dywan dostał TAKI SAM WYMIAR KARY??? Został ukarany za prawo do obrony??????? Dobrze się czują oni wszyscy????? Toż to chore do potęgi entej. :wallbash: :wallbash:
Bartas Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Seba tylko ze jak Ty bys przerobil wiadomosc nie majac znajomego.... nie bylo by Cie juz tutaj
Seba_LDZ Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 tak czy siak Prometeo zrobil wedlug mnie dobrze Malik zj***l i tyle co jak co ale wciskanie nieprawdy ma sie nijak do zakladania drugiego konta i dochodzenie swoich praw .... bzdura ...
Panton Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Seba tylko ze jak Ty bys przerobil wiadomosc nie majac znajomego.... nie bylo by Cie juz tutaj przecież koleś założył drugie konto nie po to by obrażać czy robić wałki tylko by się BRONIĆ........ kurrrwa każdy ma prawo do OBRONY i ten chłopak tym postem to czynił więc o co chodzi? Dostał taką samą karę jak Malik, który zrobił wała????
Seba_LDZ Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 Seba tylko ze jak Ty bys przerobil wiadomosc nie majac znajomego.... nie bylo by Cie juz tutaj spokojna Twoja lokowana nie wiesz jakie ja mam tutaj uklady takze wierz mi ze bym byl i mial sie dobrze :polew: :polew:
Bartas Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 ale Seba napisal, ze tak samo by sprawe zalatwil.... ja bym uwalil Malika
Panton Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 tak czy siak Prometeo zrobil wedlug mnie dobrze Malik zj***l i tyle co jak co ale wciskanie nieprawdy ma sie nijak do zakladania drugiego konta i dochodzenie swoich praw .... bzdura ... dnooooo 1000000000000000000000m mułu !!!!!!!!!!!!!!!
chriss Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 szkoda nerwów na to wszystko,takie sa tu układy i nic na to nie poradzimy ;(
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 K****a, Panowie... Cios Malika jest poniżej pasa - żeby stały użytkownik o jakiejś tam randze odstawiał takie numery? Jasny f*ck...na nikogo nie można liczyć
chriss Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 liga rządzi liga radzi liga nigdy cie nie zdradzi :polew:
Panton Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 ja Ci powiem, że jebie to forum na miesiąc.... nawet się tutaj od jutra nie zaloguję......... jakby coś jestem na IRCu.... tam nie ma równych i równiejszych.... k**wa rozumiem w biznesie, w polityce w firmach (pracy) są układy i układziki ale na forum Audi A4??????? I to rozpatrzenie sprawy to czysta paranoja!!!! Chłopak się bronił i poniósł taką samą karę jak ten co zrobił takiego brzydkiego wała? A lukaszr jak dostał sfałszowaną wiadomość od Malika to jebnął bana dla chłopaka, który był niewinny i jest OK???? Żadnego przepraszam..... tylko jeszcze uciszenie dostał na miesiąc???? Ja tutaj jestem dzisiaj ostatni raz - na miesiąc sam się uciszę... od taki znak protestu. [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 22:52_________________________________________________ K****a, Panowie... Cios Malika jest poniżej pasa - żeby stały użytkownik o jakiejś tam randze odstawiał takie numery? Jasny f*ck...na nikogo nie można liczyć można można DJ.... wierz mi........... są ludzie z klasą i zasadami...... nie wszyscy to gnioty... Mnie najbardziej w tym wszystkim bulwersuje "wyrok" zarządu..... jest p prostu śmieszny i krzywdzący dla osoby poszkodowanej. DNO DNO DNO!!!
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 niestety Malik nie ma jaj i honoru, żeby tak napisać jedno proste słowo - "przepraszam"....
Seba_LDZ Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 tez mi sie wydaje ze powinni darowac sobie konsekwencje w sprawie prometeo... bo mysle ze wielu z nas by zrobilo tak samo ... a kolezka sklamal ... wsadzil komus w usta cos czego nigdy nie wypowiedzial ... ponizej krytyki ...[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 22:56_________________________________________________hmmm az mnie korci zeby ze tak powiem wsadzic patyk w mrowisko i odpisac w watku
Kimi Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Panton, nie unoś się, jeden człowiek nie stanowi o całym forum :cool1: Ja tutaj jestem dzisiaj ostatni raz - na miesiąc sam się uciszę... od taki znak protestu. Przecież my tutaj na łódzkim nic Ci nie zawiniliśmy, więc czemu nie chcesz bywać na forum i z nami być w kontakcie? Jeśli leży Ci coś na sercu - napisz PW do Prezesa czy innych zainteresowanych.
Panton Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 tez mi sie wydaje ze powinni darowac sobie konsekwencje w sprawie prometeo... bo mysle ze wielu z nas by zrobilo tak samo ... a kolezka sklamal ... wsadzil komus w usta cos czego nigdy nie wypowiedzial ... ponizej krytyki ...[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 22:56_________________________________________________hmmm az mnie korci zeby ze tak powiem wsadzic patyk w mrowisko i odpisac w watku w wątku nie można pisać bo bym dawno odpisał..... ale nie można....
Seba_LDZ Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 no niby tak ale wiesz forum to spolecznosc tak ?? no wiec sprawy sa zalatwiane publicznie wiec karanie kogos za to ze sie bronil jest chyba bez sensu i nawet goscia nie znamy wiec nie mam mowy o zadnym kolesiostwie [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 22:59_________________________________________________ tez mi sie wydaje ze powinni darowac sobie konsekwencje w sprawie prometeo... bo mysle ze wielu z nas by zrobilo tak samo ... a kolezka sklamal ... wsadzil komus w usta cos czego nigdy nie wypowiedzial ... ponizej krytyki ...[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 22:56_________________________________________________hmmm az mnie korci zeby ze tak powiem wsadzic patyk w mrowisko i odpisac w watku w wątku nie można pisać bo bym dawno odpisał..... ale nie można.... acha no to ja mam jeszcze jeden pomysl ale to juz jutro
Rekomendowane odpowiedzi